Goedkoop treinen naar 013 in Tilburg

Partyscene Redactie | 2 april 2008
headlines

Retourtje Brabant

De aansluiting van het Brabantse land op het nachtnet van de spoorwegen levert de poppodia daar sinds december flink meer bezoekers op. Om de voordelen extra onder de aandacht te brengen, starten 013 en de NS binnenkort een gezamenlijke actie, waarbij kortingskaarten aan bezoekers van concerten zullen worden uitgedeeld.

013 in TilburgHet nachtnet heeft voor een explosieve stijging in bezoekersaantallen bij podia als de Effenaar, de Mezz en 013 gezorgd. De laatste meldt dat in de maand december, door ‘een combinatie van een aansprekend programma, marketing en de introductie van het nachtnet’, het bezoekersaantal zef met 40% is toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor.

Volgens Wilfried Damman (Hoofd programma & marketing) zal dat de komende maanden alleen nog maar toenemen: “met als hoogtepunt de maand november, als we ons 10-jarig jubileum gaan vieren met een bijzonder programma met veel grote namen.”

In mei starten NS en 013 diverse acties ter promote van het nachtnet. Zo zullen bij een aantal concerten kortingskaarten en nachtnetinformatie worden uitgedeeld en zal het toegangsbewijs van de nieuwe 013-studenten clubavond ‘Rock the Discotheque’ op donderdagavond standaard worden voorzien van een 40% kortingskaartje voor de trein. Mede-organisator Frenk Wiersma wil met ‘Rock the Discotheque’ dé clubavond van Tilburg en Brabant realiseren.

Na de zomer zullen 013 en NS nieuwe campagnes starten, waarbij voor de concerten in november een 013-kaartje ook als 40%-kortingskaart in de trein zal gelden. De eerste NS-013 kortingstickets zijn verkrijgbaar bij de volgende gigs: Gogol Bordello (21-04-08), Muzikantendag & MTV Brand New Festival (17-05-08), Asia (27-05-08), Neurotic Deathfest (30 en 31-05-08), Chris Cornell (23-06-08)

013

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws