Nederlanders weer in de prijzen tijdens WMC 2008

Partyscene Redactie | 31 maart 2008
headlines

WMC Miami krijgt maar niet genoeg van Hollandse klompendance

Brekend nieuws: Tiësto heeft de IDMA voor de beste dj ter wereld in 2008 gewonnen… net als in 2007…en in 2004… hadden we 2003 al genoemd? In 2005 was hij slechts de beste dj van Europa. In 2006 greep hij helemaal naast deze prijs: schan-da-lig! En er waren nóg meer Nederlandse prijswinnaars.

Wij willen ook zomer!!Tiësto’s trance-collega Armin van Buuren kreeg de International Dance Music Award voor beste dj van Europa (vreemd: beter dan Thijs in Europa, maar niet daarbuiten?) en won ook met zijn radioprogramma ‘A State Of Trance’ op Slam!FM. Ook meneer Verwest sleepte nog een tweede IDMA in de wacht met zijn mix-album ‘In Search Of Sunrise vol. 6’ (net als vorig jaar met, je raadt het al: vol. 5).

Sander van Doorn was dit jaar de beste nieuwkomer en de podcast van het radio 538-programma Dance Department werd verkozen tot beste van de wereld. Was het dan alles trance en progressive wat er klonk in Miami dit jaar? Gelukkig niet, want er waren toch ook nog een paar gezellige house en techno-feestjes te vinden van labels als Defected en Minus en de muziekportal Beatport.

Richie Hawtin en Guy Gerber@ Beatport Pool Party

 

Strakke dancemoves

 

Danny Tenaglia dansend voor de booth van Carl Cox (Ultra Music Festival)

 

Miami is natuurlijk geen Miami zonder bikini’s

 

En uiteraard nog even aandacht voor de beste dj van de heeele wereld: Tiësto@ Ultra Music Festival

 

Winter Music Conference

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws