Love2link week 12 en 13

Partyscene Redactie | 24 maart 2008
headlines

De essentiële ditjes en de datjes

Tijdens onze speurtochten naar nieuws komen we heel wat interessante nieuwtjes, filmpjes en interviews tegen op allerlei websites. Niet altijd diepgaand genoeg om er een heel artikel aan te wijden, maar wel om te bundelen in onze tweewekelijkse rubriek Love2link.

Vrolijk pasen!Het aanbod dikke feestjes was afgelopen paasweekend enorm groot, met onder meer de driedaagse editie van Awakenings in de Gashouder in Amsterdam.

De hoge verwachtingen rond de set van Orlando Voorn werden helaas niet waargemaakt en de inmiddels in Amerika woonachtige Voorn zou later bij Dave Clarke in zijn radioprogramma White Noise klagen over technische problemen en een ‘verwend’ Nederlands publiek. Dat was overigens het enige smetje op een verder opnieuw geslaagde editie met de bekende spectaculaire visuals.

Shinedoe op vrijdag (door ‘Boexiano’)

 

Lasers op zaterdag (door ‘Raggamuffin78’)

 

In de categorie ‘software waar je echt niets aan hebt’ kwamen we het volgende tegen: de Mixmeister Scratch voor je iPhone en ‘Mixed In Key’ voor mensen die moeite hebben met mixen in verschillende toonsoorten. Let vooral even op de gare instructievideo door ene Sara Simms, die alles vrolijk aan elkaar mixt in de toonsoort 10B (erhm, 10B?).

Als je dacht dat de glowstick behoorlijk 1992 was, dan heb je het mis. Op deze nieuwe glowstick kun je teksten voorprogrammeren, die zichtbaar worden als je er vol overgave mee zwaait. Das ist ja riesen toll!

Verder vonden we weer een paar gezellige interviews van o.a. Miss Kitten, Dennis Ferrer, Robert Hood, The Black Dog en het volgende filmpje waarin Booka Shade hun nieuwe album officieel aankondigt.

En tot slot: wist je dat albums van David Hasselhoff zo’n dikke € 600,- doen op Amazon? Kijk even bij je moeder in de kast of ze er één heeft staan, gooi ‘m snel in de verkoop en boek vervolgens een lekkere vakantie :-) (update 26/03: waarschijnlijk is Amazon getipt over deze belachelijke prijzen: de albums doen nu ineens weer rond de 7 euro, wat trouwens nog altijd veel te duur is voor deze bagger).

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws