Soulfull house in Rotterdam

Partyscene Redactie | 19 maart 2008
headlines

Beluister de Deephuis-mix!

Soulfull house is terug in Nederland. Het laatste jaar breken er links en rechts allerlei jonge talenten door die een voorliefde hebben voor deze warme housevariant. En nu bundelen een paar van deze jonge honden hun krachten en organiseren zij aanstaande vrijdag Soulvibes in de Catwalk.

De gangsters van DiephuisSoulvibes laat het publiek kennis maken met, zoals de organisatoren het noemen; true house. Dat kan zijn groovy, soulful of disco georienteerde house, maar ook diepe Detroit en Chicago house worden niet geschuwd. En dan niet gebracht door een stel stoffige veertigers, maar door een paar broekies van begin twintig die hun passie voor soulfull house niet onder stoelen of banken steken.

Zo zijn onze vrienden van Diephuis aanwezig. Geinspireerd door hun liefde voor house en klassiekere stijlen als soul, funk en jazz, is Diephuis steeds vaker te bewonderen achter de draaitafels van menig club. Daarnaast zijn de twee initatiefnemers van Soulvibes natuurlijk van de partij: Nevil Rickard en Lenny Harmony, gezegend met een verfijnde platenkeus. De gemiddelde leeftijd wordt laag gehouden, mede dankzij de inbreng van jonge honden Prunk Le Funk & Joey Bero, het duo achter het houseplatform Real-House.

Vind je het moeilijk om in te schatten wat je precies kan verwachten? Geen zorgen, want de mannen van Diephuis hebben een mix gemaakt om alvast lekker in de stemming te komen voor vrijdag.

Download de mix hier

Tracklisting:

1. Osunlade - I Don’t Know (Yoruba Soul Mix)

2. Quentin Harris - U Don’t Know

3. Audio Soul Project - Community (Fish Go Deep Vocal Mix)

4. Dennis Ferrer - Transitions

5. Rhythm & Sound ft. Bobbo Shanti - Poor People Music Work (Carl Craig mix)

6. Osunlade - April

7. Anto Vitale - Theorema Del Faya (Tea Party Vocal)

8. Karizma - All teched out Loleatta Holloway acapella

9. Dick Dickler - The Tapes

10. Ursula Rucker - Untitled Flow (Main)

11. Leela James - My Joy

12. Kemistry - House Theme

13. Pasta Boys - Body Resonance

14. Beyonce - Dejavu (QH remix)

Soulvibes

Diephuis

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws