Sperm For Tickets

Partyscene Redactie | 18 maart 2008
headlines

Gratis festivalkaartjes voor dekhengsten

Wil jij deze zomer ook gratis naar allerlei Europese festivals? Dan zijn de kaartjes voor de mannelijke danceliefhebber dit jaar snel verdiend. Neem gewoon even contact op met de organisatie van ‘Sperm For Tickets’ en stuur je superieure genen in een potje op naar het zaadvragende Ierland. Als bedankje krijg je dan gratis tickets naar keuze.

Gratis tickets voor maar een paar minuutjes werk: goede deal toch?De website van Sperm For Tickets is momenteel even down vanwege het massale internetverkeer, maar eerder verscheen er het volgende bericht: “Veel vruchtbaarheidsklinieken in Ierland zitten momenteel in een crisis. In de afgelopen vier jaar zijn zaaddonaties afgenomen met 40 procent en we zijn nu op het kritische punt waarop de vraag het aanbod overstijgt.

Om dit probleem te verhelpen hebben we een alternatief bedacht. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde potjes, gecombineerd met een snel koeriersnetwerk, kunnen we nu per post werken. De door ons research & developmentteam gepatenteerde potjes zorgen ervoor dat de inhoud tot drie dagen houdbaar is. De levertijd wordt gegarandeerd door koeriersdiensten als DHL en UPS.

We hopen met deze nieuwe technieken een bredere markt te bereiken en de pilot van Naar welk festival ga jij?deze werkwijze wordt uitgezet onder een jongere doelgroep dan die van de gemiddelde donor. We accepteren donaties vanuit heel Europa. Om deze actie te promoten bieden wij iedereen die een zaaddonatie doet, tickets aan voor alle muziekfestivals in Europa. Vlucht en accommodatie zijn daarbij niet inbegrepen.”

Er verschenen gelijk allerlei discussies online over de regels omtrent het vervoeren van lichaamseigen materiaal door koeriersdiensten en de vraag in hoeverre de genetische achtergrond van de donoren zou moeten worden uitgezocht. Ook wij denken er het onze van. Wie gaat er nou speciaal op zoek naar donaties van gare feestvierende nachtbrakers, als je ook verzorgde yuppen of topsporters kunt benaderen? En uiteraard ons allergrootste bezwaar: het is alweer bijna 1 april! :-)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws