Schrijf je in voor de Red Bull Music Academy in Barcelona

Partyscene Redactie | 17 maart 2008
headlines

Twee weken les van de groten der aarde

Tijdens de Red Bull Music Academy is het altijd stil als de meester spreekt

De tiende internationale editie van de Red Bull Music Academy vindt in september dit jaar plaats in Barcelona, Spanje. De inschrijving hiervoor is reeds gestart. Geinteresseerden kunnen een inschrijfformulier downloaden op de website van de Music Academy. In aanloop naar de Music Academy worden er dit jaar verschillende info sessies georganiseerd door heel het land.

 

De Red Bull Music Academy-karavaan trekt tot eind 2008 door het land en doet dit keer verschillende steden aan. Was de Nederlandse editie van de RBMA de afgelopen jaren geconcentreerd in een weekend in Amsterdam, onder de naam RBMA Taster, dit jaar gaan ze op verschillende plekken live radioshows maken, gratis toegankelijk voor publiek. Kspace Amsterdam is op 22 maart aanstaande de eerste stop. Orlando Voorn en Newworldaquarium springen als eerste achterop de wagen. En iedereen is uitgenodigd op weg naar Barcelona.

Newworldaquarium geeft tekst en uitlegDe Red Bull Music Academy bestaat 10 jaar en vindt dit jaar plaats van 21 september tot 24 oktober plaats in de Spaanse muziek-en cultuur stad bij uitstek: Barcelona. In de aanloop naar Barcelona, organiseert de Nederlandse tak van de RBMA een aantal live radio shows waarbij prominente (inter)nationale muziekgasten achter de microfoon plaatsnemen. En passant wordt hier uit de doeken gedaan hoe je als jonge dj/producer/muzikant kans maakt op deelname aan de RBMA Barcelona.

De Red Bull Music Academy wordt jaarlijks ergens op de planeet georganiseerd en brengt talent tot grote hoogten aan de hand van muzikale helden uit heden en verleden. De volgende editie wordt gehouden in het zonnige Barcelona waar twee groepen van dertig muziektalenten in twee termijnen van twee weken les krijgen, muziek maken in een van de professionele studio’s en optreden in lokale clubs. Een uniek evenement en een geweldige kans voor jou als dj, producer en/of muzikant! Want de inschrijvingen voor Barcelona zijn nu geopend. Download een inschrijfformulier op de site van RBMA of mail even naar Eric van den Bogaard.

Red Bull Music Academy Info Session

Datum: zaterdag 22 maart 2008

Locatie: Kspace, Nieuwezijds Voorburgwal 262 Amsterdam

Tijd: vanaf 16.00

Red Bull Music Academy

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws