‘Positive Education’ op de Soma Skool

Partyscene Redactie | 11 maart 2008
headlines

Meekijken via speciale podcast

Het Schotse label Soma Records organiseert op 25 april de jaarlijkse Soma Skool. In diverse workshops leggen gerenommeerde producers uit hoe zij te werk gaan in de studio.

Sinds 2003 organiseert het Schotse label Soma Records jaarlijks de Soma Skool. In diverse workshops leggen gerenommeerde producers uit hoe zij te werk gaan in de studio. De eerstkomende editie vindt plaats op vrijdag 25 april in club The Arches in Glasgow.  

Sinds vorig jaar wordt deze ‘danceschool’ live uitgezonden op het internet, zodat de Soma Skool uitgroeit tot een internationaal evenement. Terecht, want de ‘meesters’ die dit jaar met een krijtje en liniaal de schoolklas betreden, zijn o.a. Dave Clarke, DJ Sneak, Anja Schneider, Vector Lovers, Octogen en The Black Dog.

De lesdag bestaat uit presentaties, paneldiscussies en workshops op het gebied van produceren, artwork- en vj-technieken. Meekijken kan via een speciale podcast, die je kunt vinden op de site van de Soma Skool. Dus op 25 april is het verstandig om een keertje niet te spijbelen!

Positive Education, de technoklassieker van Slam

Soma Skool

Soma Records

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws