Inschrijving Grote Prijs van start

Partyscene Redactie | 6 maart 2008
headlines

De oneindige zoektocht naar nieuw talent

Zijn jouw kwaliteiten als producer overduidelijk? Schrijf je dit jaar dan eindelijk eens in voor de Grote Prijs van Nederland in één van de categorieën: pop/rock, singer-songwriter, hiphop/RnB en dance/producers.

 

Heeej, een 'H' in plaats van een 'G'?Van de Grote Prijs website: Inschrijven kan van 10 maart t/m 14 april. Iedere aanmelding wordt door drie juryleden onafhankelijk van elkaar beoordeeld en elke act krijgt dus na afloop van de aanmeldperiode drie juryrapporten toegestuurd.

De jury bepaalt aan de hand van de ingezonden tracks of de aangemelde act live wordt bekeken tijdens een eigen optreden óf een door de Grote Prijs georganiseerde showcase. Deze acts maken dan grote kans om gekozen te worden als één van de twaalf halve finalisten (in die categorie). De namen van de halve finalisten worden eind juli bekend gemaakt.

De Grote Prijs heeft de afgelopen jaren voor veel van haar deelnemers gezorgd voor een springplank naar een groter succes. Goede voorbeelden hiervan zijn Tom Holkenborg (Junkie XL), Pete Philly, Charlie Dee, Nobody Beats The Drum, Jiggy Djé, Brainpower, Green Lizard, Typhoon, Roos(beef), Ali B, Opgezwolle, Raymzter, Jawat! en van iets verder terug; Tröckener Kecks, Total Touch, Rowwen Heze, Lois Lane, de Raggende Manne, de Heideroosjes en Johan.

Sta je in de finale, dan maak je kan op een uitgebreid prijzenpakket bestaande uit o.a. €5.000,- werkbudget, optredens op diverse grote festivals, opnametijd in Studio Arnold Muhren, 750 cd’s geperst door Salisbury, een fotosessie en een jaar professionele coaching op maat (juridisch, promotioneel, organisatorisch, zakelijk).

Meer info volgt binnenkort op de website van de Heineken Grote Prijs.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws