Altitude7 invites Kompakt

Partyscene Redactie | 26 februari 2008
headlines

Kompakt talenten in Utrecht

Onder het motto ‘big names in a small place for a nice price’ neemt Altitude 7 de bezoekers elke eerste zaterdag van de maand mee in de wereld van surreal techhouse. Naast de ‘big names’ in de grote zaal, is er in de talentroom ruimte voor nieuw draaitalent. Aanstaande zaterdag staat er een nieuwe editie op stapel waarbij Altitude de nieuwe garde van het gerenomeerde Kompakt label heeft uitgenodigd.

Thobias ThomasGeen Michael Mayer, Superpitcher of de Wighnomy Borthers maar mannen die in de toekomst dezelfde status kunnen bereiken zoals bijvoorbeeld Tobias Thomas. Als resident van Robert Johnson, Studio 672 en Panoramabar is hij een gewaardeerd lid van de Duitse minimal-scene. De geboren en getogen Keulenaar sloot zich in een vroeg stadium aan bij het plaatselijke Kompakt-imperium en liftte mee met het succes. Vorig jaar verscheen zijn derde mixalbum ‘Please Please Please’. Van onheilspellende en atmosferische ambient en downtempo naar energieke minimal. Dat is ook precies wat je mag verwachten zaterdag in de Tivoli.  

Ook resident dj van Kompakt, Jo Saurbier, is aanwezig. Als één van de weinige in de Kompakt stal is deze man een dj pur sang en waagt hij zich niet aan het produceren van platen. In zijn eigen woorden: "Ik steek mijn energie liever in pakkende dj sets dan in het maken van halfbakken platen". Saurbier reist vaak met Micheal Mayer mee als opwarm dj en weet, op zeer preciese wijze, een zaal warm te maken voor een nacht flink swingen. De line-up wordt compleet gemaakt door Utrechter Nuno Dos Santos.

In de talentroom dreigt het tenslotte ook flink te gaan rocken met Dr Blowfish, Paul Niezen en Sten L. Je vindt dus weer zeven uur lang goed onderdak in De Helling tijdens deze zeer spannende editie van Altitude 7.

WIN WIN WIN WIN

Love2party geeft 3 x 2 plaatsen op de gastenlijst weg voor deze spannende avond in Tivoli de Helling aankomende zaterdag. Wil jij hier graag heen, stuur dan een mailtje naar Sander en misschien ga jij wel lekker dansen op kosten van de zaak.

Altitude 7/ Tivoli De Helling in Utrecht/01-03-2008/ 23:00-06.00/ Tickets á 10 euro verkrijgbaar via Ticketservice, Tivoli, Plato & Boudisque Utrecht

Tivoli

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws