Love2link week 8 en 9

Partyscene Redactie | 25 februari 2008
headlines

Muzikale bytes

Tijdens onze speurtochten naar nieuws komen we natuurlijk heel wat interessante nieuwtjes, filmpjes en interviews tegen op allerlei websites. Niet altijd diepgaand genoeg om er een heel artikel aan te wijden, maar we willen ze toch graag met jullie delen. We doen dat om de week in Love2link….

 

Ben je je eigen hoofd even helemaal zat? Neem je platencollectie dan door, ‘Sleeveface’ jezelf en verander je identiteit.

 

Onder het motto 'waarom ‘makkelijk’ muziek maken op je pc, als het ook moeilijk kan': een bijzondere installatie met snaren, glazen en balletjes en een over the top geanimeerde, uitgebreide versie.

 

Ook voor de categorie ‘sommige mensen hebben echt teveel tijd over’ hebben we opnieuw een gezellig gestoorde kandidaat gevonden, met deze home made alternatieve video voor Gui Boratto’s dansvloerkraker Arquipelago’

 

Het nieuwe albumDiary of an Afro Warrior’ van Benga komt, na driehonderd jaar uitstel, dan eindelijk volgende week uit. Om het lange wachten een beetje te verzachten kun je hier nog een keer genieten van de video van ‘Night’, de eerste single van het album die al behoorlijk wat dansvloeren op zijn kop heeft gezet.

 

Verder een video-interview met Soulwax en interviews met technoproducer Jay Haze      en minimal/ deephouse producer Dan Berkson.

Heb jij ook een interessante link, zet ‘m dan hieronder in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws