Voorverkoop FYM Festival op 1 maart van start

Partyscene Redactie | 19 februari 2008
headlines

FCA Music heeft zomer in de bol

Terwijl de rest van Nederland 's ochtends het ijs nog van de autoruiten afbikt, is organisator FCA Music al koortsachtig bezig met de voorbereidingen voor de traditionele opening van het festivalseizoen: het Free Your Mind Festival 7 juni.

Los onder de brug op FYM.Ook dit jaar zal het Free Your Mind Festival plaatsvinden op 'De Stadsblokken' aan de oever van de Rijn en wordt het hosten van de verschillende area’s (o.a. Rockit, Planet Rose, Sound Of Love, Mono, Great Electronic Beats) mede uitbesteed aan gelijkgestemde dance-organisaties, waardoor er lekker veel variatie in de line-up te vinden is. De eerste namen zijn inmiddels bekend gemaakt. Het zijn de FYM-veteranen Steve Rachmad, Secret Cinema, Bart Skils, Juan Sanchez en Benny Rodrigues.

Love2party zal op FYM ook opnieuw een eigen area hosten, met de beste nieuwe talenten uit de Talent Rooms in de line-up. Meer info hierover volgt binnenkort. De voorverkoop voor het festival begint op 1 maart en om dat te vieren verzorgt FCA een Free Your Mind préparty in Doornroosje te Nijmegen. 2000 and One (live), Paul Brtschitsch (live), Tommy Four Seven, Juan Sanchez, Groove Addicts, Minz (live), Mark Wanders geven daar acte de présence (08-03-2008/ 23:00-06:00/ vvk €12,-, deur €14,-).

FCA heeft traditiegetrouw weer een ‘Early Bird’-actie voor de kaartverkoop van het festival bedacht. De eerste 500 kopers via TicketBox of de FCA-site, ontvangen een gratis FYM t-shirt.

Houd voor meer info de website van het Free Your Mind Festival in de gaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws