Stemmen voor de Gouden Kabouter Awards!

Partyscene Redactie | 12 februari 2008
headlines

Wat was jouw feest met de langste wachtrij?

      Stemmen!      

Vanaf heden is het online stemformulier van de Gouden Kabouter Awards geopend op de website van organisator DJ Fanclub. Stemmen kan in categorieen als beste dj, beste partyorganisatie en gelukkig dit jaar ook weer als beste dance website.

Op maandag 3 april worden voor de tiende keer de Gouden Kabouter Awards, de Oscars van de Nederlandse dance, uitgereikt in de Amsterdamse Paradiso. maar voordat het zover is, moet er natuurlijk wel eerst gestemd worden. Dat kan op de website van DJ Fanclub. Zoals elk jaar moet je wel even geduld hebben, want het introfilmpje duurt weer veel te lang.

Maar geduld wordt beloond en na een minuutje kan je gaan stemmen. Bekende categoriën als 'beste live act', 'slechtste kapsel' en 'lifetime achievement award' komen tevoorschijn. Natuurlijk zijn er nieuwe categoriën bijgekomen, de ene wat hilarischer ('beste nederlandse hit' en 'Feest met de langste wachtrij') dan de ander ('beste lichtman'). Hoe dan ook, het is aan jullie wie er op 3 maart met zo'n felbegeerde kabouter naar huis gaan.

Surf naar de site van DJ Fanclub en breng je stem uit!

Gouden Kabouter Awards @ Paradiso

Maandag 3 maart

Zaal open: 21.00 / 04.00 uur

Entree 15.00 (incl. lidm.)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws