Ille Bitch & de Man zonder Schaduw gaan solo

Partyscene Redactie | 7 februari 2008
headlines

Illuster duo stopt op hoogtepunt

In ruim drie jaar tijd groeiden Ille Bitch & De Man zonder Schaduw uit tot ware culthelden in het undergroundcircuit. Geroemd om hun lange back 2 back-sets op afters en illegale feesten in kleine zaaltjes, maar ook geliefd op de grote festivals en clubs. Nu gaan ze elk hun eigen weg. Op 9 mei staan ze voor het laatst samen achter de draaitafels in de club waar het ooit begon; de Stalker in Haarlem.

De Man Zonder Schaduw ruimt zijn platen vast op.Het lijkt een vreemde beslissing om te stoppen op het hoogtepunt. Maar illustere duo’s als Deep Dish en Halo & Hipp-e gingen ze al voor. De ene keer omdat de muzieksmaken niet matchten, de andere keer doordat men zich meer op een individuele carrière willen richten. En dat laatste geldt voor Ille Bitch & De Man zonder Schaduw. Met name de 'schaduwloze dj'wil zich voor 100% focussen op zijn eigen ding.

Om hun bekendheid als duo niet plotsklaps dood te laten bloeden, hebben de heren een afscheidstour opgezet, die eindigt met een feest in Club Stalker. Dit eindfeest vindt plaats op vrijdag 9 mei, de datum waarop in Noord-Holland Luilak wordt gevierd, hetgeen voor clubs betekent dat ze langer de deuren mogen openen. Dat is een prima moment voor een zeven uur durende set, zoals alleen dit nu al legendarische duo hem kan draaien.

Data Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw afscheidstoer:

Zaterdag 9 februari @ Ruis @ Poema

Vrijdag 15 februari @ Rockit versus Click @ Westerliefde

Zaterdag 8 maart @ The New

Zaterdag 8 maart @ Rekorder @ Poema

Zaterdag 29 maart @ Tomorrow versus Ruis @ Poema

Vrijdag 11 april @ Cocoon @ The Sand

Vrijdag 9 mei @ Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw @ Club Stalker

Ille Bitch

De Man Zonder Schaduw

Ggasten Zonder Grenzen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws