Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 7 februari 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

038Wat: Day 038 – count your days

Waar: Club zonder Concessies, Rotterdam

Datum: donderdag 7 februari

Line-up: Bart Skils, Ranz und Tanz, Hilbert in HIFI

Entreeprijs: 7.50 door

Website: www.clubzonderconcessies.nl

Bijzonderheden: Ergens ver weggestopt onder de Off_Corso ligt de meest intieme club van het moment in Rotterdam, de Club zonder Concessies. Met een eigen programmering op de vrijdag en zaterdag begint deze club steeds meer fans te krijgen en nu moet ook de donderdag er aan geloven. Count your Days is een jonge organisatie die vinden dat er op donderdag meer leuke feesten in de Maasstad moeten zijn. En met Bart Skils en Ranz und Tanz zetten ze in ieder geval een erg fijne line-up neer.

KlinchWat: Klinch: Inmotion & Rauw

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 8 februari

Line-up: Inmotion: D’Julz, Shinedoe, 2000 and one (live)

Rauw: Tommie Sunshine, Christopher Just & Mel Merio, Joost van Bellen Tommie Sunshine / Christopher Just & Mel Merio / Joost van BellenTommie Sunshine / Christopher Just & Mel Merio / Joost van Bellen

Entreeprijs: 13 euro (Inmotion), 15 euro (Rauw)

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: Een dubbele editie van Klinch in de Melkweg. The Max is in handen van Joost van bellen en crew met een verse editie van Rauw en de Oude Zaal is het domein van Inmotion. Wel een speciale editie van Inmotion want niet alleen komt D’Julz draaien ook zal het de eerste keer in een jaar tijd zijn dat 2000 and One weer live optreedt. Toch blijft het raar dat het twee aparte feesten zijn en dat je niet beetje heen en weer kan wandelen.

Guido SchneiderWat: Welcome to the Future

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 8 februari

Line-up: Guido Schneider live, Julien Chapel, Daniel Sanchez, Dorine Dorado

Entreeprijs: 10 vvk, 12 door       

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Het is blijkbaar weer zo’n weekend dat er weer vele grote namen in Amsterdam staan. Dat wordt dus kiezen en niet de makkelijkste keuzes. Op vrijdag staat Guido Schneider live in de 11. Schneider was in oktober nog te gast bij Voltt en zette daar de zaal helemaal op zijn kop met zijn live set. Ongetwijfeld doet hij dat in de 11 nog eens dunnetjes over. Trouwens, we verwachten dat Guido ook op 24 hour party people acte de presence zal geven.

24 hour party peopleWat: 24 hour Party People

Waar: Studio 80, Amsterdam

Datum: zaterdag 9 februari & zondag 10 februari (van 06.00 – 06.00)

Line-up: Radioslave,. De Man zonder Schaduw (8 hr set), Dave Ellesmere, Daniel Sanchez, E-Contac, Eva Maria, Johanna Mercker, Mesjokke dj’s, Vicenzo de Bull en vele anderen.

Entreeprijs: 6 euro

Website: www.studio-80.nl

Bijzonderheden: Studio 80 organiseert 24 Hour Party People in samenwerking met Bla Bla, Gasten Zonder Grenzen, ADHD Sessions en Minimaal Feestmaal, die het estafettestokje in de loop van de ochtend, middag, avond en nacht van elkaar zullen overnemen. 24 uur lang feesten. Dansen tot je erbij neervalt met een line-up die van zonsopgang (zaterdag) tot het eerste licht op zondagochtend alle partyrecords zal doen sneuvelen. Met onder andere Radio Slave (Berlijn), Man Zonder Schaduw (8 uurs set), E-Contact, de Mesjokke DJ’s en vele, vele anderen.

Tony RohrWat: Ruis – 1 jaar Ruizen

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 9 februari

Line-up: Tony Rohr live, El Locco & Two EM, Ille Bitch & De Man zonder Schaduw, Dimzen

Entreeprijs: 12 vvk, 15 door

Website: www.ruis.tv

Bijzonderheden: Op zaterdag 9 februari staat de eerste editie van Ruis van het nieuwe jaar gepland. Natuurlijk is ook dit jaar de Poema in Utrecht weer één van de vaste hang-outs. Om maar gelijk goed van start te gaan halen ze deze keer Tony Rohr over uit de USA en komen ook Two_EM & El Locco over uit Berlijn. De line-up wordt gecompleteerd door resident Dimzen en Ille Bitch & de Man zonder Schaduw. Hoofdact Tony Rohr en resident Dimzen delen hier alvast hun tien favoriete platen met jullie.

Love2party de 10 van …  

Radio SlaveWat: Planet Rose

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 9 februari

Line-up: Radio Slave, Estroe, Sandrien, MC P-Pholl, Olene Kadar (live), Jamie Lie A Kwie, Yaron Cohen, Felix Born

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Buiten de randstad zijn er maar weinig clubs die het voor elkaar krijgen om regelmatig een dikke programmering neer te zetten. In Nijmegen zorgt Darko Esser er -mede door zijn slimme boekingsbeleid- voor, dat het Oosten van het land niet verstoken blijft van goede muziek. Dit weekend komt Earth op bezoek en neemt Radio Slave mee. Mocht je niet in staat zijn om te gaan, op vrijdag staat Radio Slave ook in het Paard van Troje in Den Haag.  

Love2party preview

PrinzWat: Metrobass

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 9 februari

Line-up: Justin Harris, Prinz, Joachim, Fabienne Soigni, Cisco de la Hoya

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.organisedmusic.com

Bijzonderheden: DJ Prinz is een kleurrijk en excentriek figuur in het Antwerpse nachtleven. Hij loopt inmiddels al redelijk wat jaren mee als dj in alle grote clubs in België en ver daarbuiten. Daarnaast is hij producer met releases op ondermeer Punk’Id, Oganised Music en Robotronic Recordings,organisator van zijn partyconcepten Free Vibes en Push It, maar bovenal een marathonman onder de dj’s. Op zaterdag 9 februari draait hij op Metrobass in de Catwalk in Rotterdam. Een goed moment om hem eens aan de tand te voelen.

Love2party interview

Ricardo VillalobosWat: Voltt!

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 9 februari

Line-up: Ricardo Villalobos (6 hr set), Andomat 3000 live, Bart Skils, Boris Werner, Rauwkost live, Le Chien Perdu live en meer.

Entreeprijs: Uitverkocht!

Website: www.voltt.com

Bijzonderheden: Dit jaar is het de zesde keer zijn dat Villalobos van de partij is. En omdat het de zesde keer is heeft Voltt besloten om hem maar eens extra lang in het zonnetje te zetten met een set van zes uur! Naast Ricardo Villalobos zal Andomat 3000 met een live set zijn Nederlandse debuut maken. Funkende en groovende tribal beats zijn z’n handelskenmerk geworden en hij zal perfect in het plaatje van de avond passen! En als je om vijf uur nog niet klaar bent dan kan je meteen door naar de Voltt after in de Supperclub!

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier =>Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws