De Raad van 11 brengt carnaval naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 29 januari 2008
headlines

En nou die handjes de lucht in...

‘Alaaf’ Boswijk was weer eens ongeduldig en meldde zich al in de brabbelbox, maar we waren HET feest van het jaar uiteraard niet vergeten: De Raad van 11, carnaval op z’n Mokums, vindt donderdag 31 januari plaats in club 11. Alaaf!!

Eén van de doorgehaalde dansmariekes?Onder het melige motto ‘alle dj’s op een stokje’ zullen aankomende donderdag alle dj’s die regelmatig betrokken zijn bij club 11, in bijpassende carnavalsoutfit achter de decks plaatsnemen.

De avond wordt gehost door de ‘Doorgehaalde Dansmariekes’ (we willen serieus ook echt niet weten hoe deze Mariekes aan zo'n ranzige bijnaam zijn gekomen) en de master of ceremonies is niemand minder dan Prins Melon de Eerste. Dus trek snel je boerenkiel uit de kast, dan staat niets een geslaagd carnavalsfeestje aan de Oosterdokskade in de weg. Carnaval boven de rivieren: als dat maar goed afloopt...

Wie: De Raad van 11 a.k.a. Boris Werner, Carlos Valdes, Nuno dos Santos, Patrice Bäumel, Lauhaus, Aron Friedman, Prins Melon, Julien Chaptal, Makcim, TJ Kong, Peel Seamus, Tim Nieburg, Raymon Hollander, Sandrien, Eric B Young, Victor Bakhuis, Kabale und Liebe, Quazar en Alaaf Boswijk.

Waar: Club 11, Amsterdam

Datum: donderdag 31 januari (22:30-05:00)

Entreeprijs: €7,-.

 

Je hebt ‘m misschien al voorbij zien komen in de brabbelbox, maar daar gaan we nog een keer: polonaise!!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws