Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 25 januari 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

 

 

Benny InvitesWat: Benny invites Delsin Records

Waar : Catwalk, Rotterdam

Datum : vrijdag 25 januari

Line-up: Redshape live, Newworldaqarium, Peel Seamus, Benny Rodrigues

Entreeprijs : 12 euro

Website : www.bennyinvites.nl

Bijzonderheden : Op vrijdag 25 januari gaat de eerste 'Benny Invites' van start in de Rotterdamse Catwalk. Benny was al een flinke tijd op zoek naar een locatie in Rotterdam om eigen avonden te hosten en heeft dit nu gevonden in de oude fietserstunnel onder het Weena. Een avond waar Benny helemaal zijn ei kwijt kan, want ongeacht de bekendheid van artiesten nodigt hij alleen maar dj's/acts uit waar hij zelf helemaal fan van is. De eerste editie komt één van zijn favoriete labels, Planet Delsin, langs met een keur aan fijne artiesten. Op het programma o.a. Redshape uit Duitland, labelmanager Peel Seamus en Newworldaquarium.

Love2party preview

11Wat : Weekendje 11

Waar : 11, Amsterdam

Datum : vrijdag 25 & zaterdag 26 januari

Line-up: Vrijdag: Nathan Fake live, Nuno Dos Santos, Patrice Baumel

Zaterdag: Bart Skils (6 hour solo)

Entreeprijs : 12 euro

Website : www.ilove11.nl

Bijzonderheden : In de 11 staat weer een mooi weekend in de planning. Op vrijdag komt Nathan Fake langs. Een man waarbij je nooit weet wat je kan verwachten maar we gokken een diepe elektronika set. Op zaterdag staat, geheel tegen zijn bescheiden karakter in, Bart Skils eens een keer in de spotlight. Met een zes uur lange solo zal hij laten horen waarom hij één van de beste techno-dj's van Nederland is. 

RockitWat : Rockit 4 years

Waar : Central Studios, Utrecht

Datum : zaterdag 26 januari

Line-up : Joey Beltram, Redshape live, Benny Rodrigues, Juan Sanchez, Darko Esser, Miss Melera, Mika Ravelli, de Man zonder Schaduw

Entreeprijs : 20 vvk, 25 door

Website : www.fca.nl

Bijzonderheden : Op 26 januari zijn zowel de oude garde als nieuw talent vertegenwoordigd met headliners Joey Beltram en Redshape in de grote zaal. Zij worden ondersteund door Darko Esser en ook Rockit-residents Benny R. en Juan Sanchez zijn natuurlijk van de partij. De kleine zaal wordt volledig onder handen genomen door het dj-team van de Gasten Zonder Grenzen. Zij treden op deze avond voor het eerst als collectief op en ook dat feit zal zeker uitbundig gevierd worden.

Love2party preview

Bryan JonesWat : Bumpin Chicago

Waar : Catwalk, Rotterdam

Datum : zaterdag 26 januari

Line-up: Bryan Jones (USA), Saturn, Swan & Andrea Cichecki

Entreeprijs : 10 euro

Website : www.catwalkrotterdam.com

Bijzonderheden : De Amerikaanse dj/producer Bryan Jones draait aanstaande zaterdag in de Rotterdamse Catwalk, tijdens een nieuwe editie van Bumpin’ Chicago. Hoog tijd om de man, wiens carrière met releases op labels als OM en Ministry of Sound de afgelopen jaren in een stroomversnelling is geraakt, aan de tand te voelen. Love2party interview

Birthday BashWat: Leroy Styles Birthday Bash

Waar : Thalia Lounge, Rotterdam

Datum : zaterdag 26 januari

Line-up : Dennis Ferrer, Diephuis, Leroy Styles

Entreeprijs : 15 euro vvk

Website : www.thalialounge.nl

Bijzonderheden : Het is wel raak in Rotterdam dit weekend! Het ene weekend is er helemaal niks beleven, het volgende weekend kun je bijna niet kiezen uit alle feestjes. Zelfs de Thalia Lounge haalt deze keer het weekendoverzicht, want voor zijn verjaardag heeft Leroy niemand minder dan Dennis Ferrer weten te strikken. Dat soort initiatieven juichen wij natuurlijk toe!

Herr ZimmermanWat : Herr Zimmerman

Waar: Herr Zimmerman, Rotterdam

Datum: v

Line-up: The Hacker, Fraulein Z, Tanzman

Entreeprijs : 14 vvk, 17 door

Website : www.herrzimmerman.eu

Bijzonderheden : Om het rondje Rotterdam dan helemaal compleet te maken hebben we ook nog the Hacker in Herr Zimmerman in de aanbieding. The Hacker is natuurlijk een artiest die helemaal in het straatje van de eigenwijze kat past. Rauwe, ongepolijste electro zonder enige concessies. Belooft ook een vette avond te worden.

Awakenings

Wat: Awakenings

Waar : Klokgebouw, Eindhoven

Datum : zaterdag 26 januari

Line-up: oa Misstress Barbara, Secret Cinema, Sven Wittekind, Gayle San, Felix Krocher, Karotte, Alex under, Alexi Delano, Adam Beyer and many more

Entreeprijs : 35 euro

Website : www.awakenings.nl

Bijzonderheden : Awakenings bouwt vanaf 2008 eenmaal per jaar een feestje in Eindhoven. Locatie is één van de oude Philipsfabrieken: het monumentale klokgebouw. 26 januari vindt de eerste aflevering van het populaire technofeest in het zuiden des lands plaats. Volgens de laatste berichten is de avond nog net niet uitverkocht, dus voor de last-minute tobbers is er nog een optie om te gaan.

Love2party preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier =>Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws