Petter is dik

Partyscene Redactie | 25 januari 2008
headlines

Zweedse geluidskunstenaar in de Catwalk

Een enthousiast publiek dat helemaal opging in de muziek. Aril Brikha die na twee uur live optreden nog niet wilde stoppen en een zeer warme en sfeervolle Catwalk. De eerste aflevering van 'dik' in de oude fietserstunnel was moddervet. Een vervolg kan natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 16 februari is dik terug in de Catwalk, met deze keer de Zweedse Petter als voornaamste gast.

PetterDik staat synoniem aan actuele en frisse elektronische dansmuziek, met dj's en producers die de randen van de elektronische muziek niet schuwen om mensen in beweging te brengen. Tijdens de vorige editie heeft De Catwalk (voorheen de Bumb) bewezen de perfecte locatie te zijn voor een dik feest. De club heeft met een bezoekerscapaciteit van vierhonderd een intiem karakter. Bovendien is er een zeer goed geluidssysteem aanwezig; ideaal voor dik. Headliner Aril Brikha had het in oktober zo naar zijn zin, dat hij na bijna twee uur live optreden nog niet wilde stoppen. En dat is precies zoals 'dik' het graag ziet. Want steeds vaker puilen de flyers uit met dj-namen, die elk maximaal een uurtje mogen draaien. Bij dik gaat dat anders. Elke artiest krijgt ruimschoots de tijd om zijn ding te doen.

Elke editie nodigt dik een gerespecteerde naam uit de internationale dancescene uit die de fijnste hedendaagse elektronische klanken serveert. De uit de Border Community-stal afkomstige Petter voldoet prima aan deze omschrijving. De pas 23-jarige Zweed verwierf binnen zeer korte tijd veel erkenning met zijn monsterhit 'Some Polyphony' op het zeer populaire Border Community-label en natuurlijk met zijn populaire track 'These Days'. Zowel tijdens zijn live-gigs als tijdens het dj-en weet hij menig dansvloer vakkundig af te breken. Petter komt, mede op verzoek van hemzelf, naar Rotterdam voor een minimaal twee uur durende dj-set.

Warren Fellow en Sandeep zijn graag geziene gasten bij dik. Het verhaal van Warren Fellow is inmiddels wel bekend. Binnen korte tijd vestigde hij zich tussen de grote Nederlandse techno namen en sinds kort heeft hij zelfs zijn eigen rondreizende avond genaamd 'Warren Fellow in Profile'. Alsof dat nog niet genoeg is, komt volgende maand zijn nieuwe plaat uit op het gerespecteerde EC Records en de track 'Positive' wordt door vele al getipt als absolute hit. Samen met Sandeep zette hij de Catwalk al meerdere malen op zijn kop en dat zal 16 februari niet anders zijn wanneer ze de zaal vakkundig voor Petter opwarmen en vervolgens ook weer knallend afsluiten.

Wat: dik.

Waar: Catwalk, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 16 februari

Tijd: 23.00 - 06.00

Wie: Petter (Border Community, SWE), Warren Fellow, Sandeep

Prijs: 10 euro

Petter

Waren Fellow

Sandeep

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws