Negen jaar Bootleg DJ Café

Partyscene Redactie | 22 januari 2008
headlines

Februari is jubileummaand voor Rotterdamse dj-clubhuis

Negen jaar Bootleg DJ Café

Het Bootleg DJ Café heeft zich in zijn negenjarige bestaan ontpopt als favoriete hang-out en ontmoetingsplek van vele Rotterdamse dj’s, producers en feestgangers. Door zowel gevestigde namen als aanstormend talent een podium te bieden, is de bar aan de Mauritsweg onmisbaar geworden voor de Rotterdamse scène. Het jubileum wordt in februari dan ook groots gevierd.

In samenwerking met de verschillende organisaties, die een vaste avond hosten in het Bootleg DJ Café, is een breed programma samengesteld - in het teken van het negenjarig bestaan. Zo zijn artiesten als Fabrice Lig, Todd Sines, Rob & Zoopsie, The Moderator, Orgue Electronique, Alden Tyrell, Syncom Data, Estroe en zo’n 60 andere artiesten uitgenodigd om op te komen treden.

De avonden variëren van Rotterdamse begrippen als ‘Strictly Techno’ tot het onlangs gestarte ‘Chicks On Technics’. Daarnaast drum & bass-avond ‘Diffusion’ en nieuwe edities van Détour en Rehab. Ook wordt een nieuw concept in het leven geroepen: ‘_LIVE’, een avond die draait om live-optredens en dus eigen producties van de betrokken artiesten.

Er is dus genoeg te beleven in dat muziekcafé aan de Rotterdamse Mauritsweg en natuurlijk is iedereen welkom in om het negenjarig bestaan te vieren. De taart met kaarsjes en de ranja staan klaar, als we het management moeten geloven.

Het volledige programma is te vinden op de site van het Bootleg DJ Café

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws