Dansen tijdens het IFFR

Partyscene Redactie | 22 januari 2008
headlines

Dansen na de film

Aanstaande woensdag start het International Filmfestival in Rotterdam, met anderhalve week lang de meest obscure, zoetsappige, realistische en excentrieke films en documentaires op het witte doek. Voor filmtips verwijzen wij je naar de website van IFFR, aan wat er op muzikaal gebied te beleven valt ben je hier natuurlijk op het juiste adres.

Speedy JUmfeld

Eerder berichtten wij al over het Umfeld project van geluidskunstenaar Jochem Paap, beter bekend als Speedy J., en de vooruitstrevende Amerikaanse kunstenaar Scott Pagano. Een audiovisuele film die bestaat uit 9 chapters met hypnotiserende beelden en organische, vloeiende muziek, die de kijker/luisteraar meevoert op een reis langs constant veranderende soundscapes. Op donderdag 31 januari wordt het project gelanceerd in een club, middels een extra lange dj-set van Speedy in combinatie met een vj-set van Scott Pagano op grote schermen. De opwarming is in handen van Perry.

Off_Corso

Vaste after-party hang-out is Off_Corso. Zo spannend als in voorgaande jaren is de nachtprogrammering niet, maar voor degenen die toch nog even de spieren willen losdansen na een lange zit in de bios, is er wel genoeg te doen. Elke avond is de foyer geopend onder de naam 'Nachtklup'. Waan je in een Parisiane Nachtclub compleet met jazzy tunes & disco vibes, met Jules Deelder, Dandy Dave, Barkode, Martin Roedolf, Homey Universalis (DJ de Vogel, HuMobisten) en André Dadi & DJ Ron Wood (dinsdag 29 januari). Verder zijn er in de weekende de normale concepten als Sappig, 80's & 90's en Off_Porno.

RedshapeCatwalk

De Catwalk biedt op de vrijdag en zaterdag een fris programma. op 25 januari haalt Benny Rodrigues Planet Delsin met o.a. Redshape en Newworldaquarium naar Rotterdam en de dag erna is het tijd om te shufflen tijdens Bumpin' Chicago, waar onze eigen Swan de Amerikaanse producer Bryan Jones heeft gestrikt voor een Chicago houseset. De week erna op zaterdag een nieuwe editie van Schluss met o.a. Zander VT en Daniel Sanchez.

Verder nog..

Hilbert in Hifi host op zaterdag 26 januari zijn maandelijkse avond in de Exit, met deze keer alleen maar Nederlandse artiesten op het programma. Met Johanna Mercker, Brent Rozendaal en Rauwkost veel lekkers op het gebied van minimale techno. Op zaterdag 2 februari viert de Bootleg zijn negenjarige bestaan en vormt de Unie de tweede zaal met o.a. Orgue Electronque, Pamatex en een hele hoop dames achter de technics.

IFFR

Off_Corso

Catwalk

Exit

Bootleg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws