Line-up Awakenings paasweekend

Partyscene Redactie | 21 januari 2008
headlines

Onofficiële flyer leidt tot onduidelijkheid

De line-up voor het Awakenings paasweekend op 21,22 en 23 maart lijkt te zijn uitgelekt. Op een op het internet circulerende flyer wordt het weekend onderverdeeld in een Amsterdam special, een UK special en opnieuw een Detroit special. De opvallendste namen op het affiche zijn zonder twijfel Carl Craig en Orlando Voorn.

 

Amsterdam-, UK- en Detroit Special tijdens paasweekendDe flyer was kortstondig te zien op diverse fora, waaronder het partyscene forum en belooft een fraaie line-up van Monumental voor deze Paaseditie, met veel oudgedienden die heel goed weten hoe ze een Gashouder op stoom moeten krijgen. We hopen voor de vrijdag stiekem op een klein stukje back2back van de twee meest invloedrijke technoproducers die Nederland rijk is, Orlando Voorn en Steve Rachmad. Sandrien en Shinedoe zullen vast en zeker weer laten zien dat Nederlandse dames ook zwaar kunnen rocken.

De programmering van de zaterdag volgt de stevige Dave Clarke-lijn, met Regis, Surgeon, Paul Mac en de diepe Modern Love-sound van Claro Intelecto. Kevin Saunderson in de line-up van zondag maakt ook erg nieuwsgierig, aangezien we ons niet goed kunnen heugen wanneer deze veteraan voor het laatst echt goed de techno indook. En Carl Craig in de Gashouder, dat moet haast wel heel bijzonder gaan worden.

De onvermijdelijke lasersDe complete line-up zoals op de flyer vermeld staat:

Vrijdag 21 maart Amsterdam Special

District One (live, Anton Pieete & Bart Skils), Jerome (live), Carlos Rios & Oliver Kucera (live), Orlando Voorn, Steve Rachmad, Lauhaus, Shinedoe en Sandrien.

Zaterdag 22 maart UK Special

Claro Intelecto (live), Dave Clarke, British Murder Boys (Regis & Surgeon), Raudive, Soutai (Mark Williams & Paul Mac) en Peter Horrevorts.

Zondag 23 maart Detroit Special

Octave One (live), Daniel Bell, Carl Craig, Kevin Saunderson, Jay Denham en Patrice Bäumel.

Update 22-01-2008: De line-up is inmiddels officieel bevestigd door de organisatie van Awakenings.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws