Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 11 januari 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

RejectedWat: Noorderslag 2008

Waar: Oosterpoort, Groningen

Datum: 10 t/m 12 januari

Line-up: oa Infadels, Moke, Rejected, Aux Raus, Aardvarck, Giorgos Gatzigristoz, Hooverphonic, Pete Philly, Tom Trago eva

Entreeprijs: uitverkocht

Website: www.noorderslag.nl

Bijzonderheden: Op 10, 11 en 12 januari staat Groningen weer in het teken van Noorderslag en Eurosonic. Het belangrijkste festival van het Noorden is al sinds half december uitverkocht en biedt zoals gebruikelijk een line-up vol nieuwe en onbekende artiesten. Dit jaar wel met een hoop acts waar de wenkbrauwen van gaan fronzen maar vooruit, normaal gesproken is het altijd één groot feest daar in Groningen.

Love2party preview

MonoWat: Mono

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 11 januari

Line-up: Rhadoo, Kabale und Liebe, Lauhaus

Entreeprijs: 10 vvk, 12 door

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Mono begint het jaar goed met een daverende line-up op vrijdag 11 januari. Naast resident Lauhaus zijn ditmaal twee bijzondere gasten uitgenodigd. 's Neerlands eigen Kabale und maakt deze avond zijn 11-debuut. En daarnaast presenteert de organisatie met gepaste trots de Roemeense grootmeester Rhadoo, die tijdens Mono voor het eerst in Nederland draait.

Warren Fellow in ProfileWat: Warren Fellow in Profile

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 12 januari

Line-up: Warren Fellow (4.5 hr set), Steelo

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.firmagezellig.nl

Bijzonderheden: Na een jaar vol boekingen op alle grote podia en festivals van Nederland tussen allerlei andere grote namen, is het dit jaar tijd geworden voor een avond die geheel in het teken staat van Warren Fellow. In navolging van illustere dj's als Tiesto, Armin van Buuren en Ferry Corsten, krijgt nu ook de Rotterdammer zijn eigen feest; Warren Fellow in profile. Nog even niet in Ahoy of de Gelredome, maar in de Rotterdamse Catwalk.

Love2party preview

Planet RoseWat: Planet Rose – 13 years On

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 12 januari

Line-up: James Ruskin, Oliver Ho aka Raudive, Paul Hazendonk, Gio Martinez, Mark Wanders, Niels van Mil, Yaron Cohen e.a.

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Het is weer een nieuw jaar en dat betekend dat de De oudste club avond van Nederland haar verjaardag viert. En dat doen ze in 2008 ook maar liefst drie zaterdagavonden lang! De allereerste avond is aanstaande zaterdag met artiesten, die volgens Doornroosje, de essentie van het concept het beste weer geven. Daarin uiteraard ruimte voor publieksfavorieten zoals James Ruskin.

Secret Cinema invitesWat: Secret Cinema invites

Waar: Sugar Factory, Amsterdam

Datum: zaterdag 12 januari

Line-up: Secret Cinema live, Gossi, Ille Bitch, Roger Martinez

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.sugarfactory.nl

Bijzonderheden: Secret Cinema presenteert het komende jaar zijn nieuwe platen op zijn label Team Records met een reeks exclusieve optredens. Rondom elke nieuwe release wordt er een speciale avond georganiseerd. De kick-off vindt op 12 januari plaats in de Sugar Factory. Tijdens deze eerste editie zal zijn nieuwe track Triple Funk gereleased worden. Gossi remixte hem en zal overvliegen uit IJsland om een live set weg te geven.

Love2party preview

Anthony PappaWat: Røring Winter Edition

Waar: Patronaat, Haarlem

Datum: zaterdag 12 januari

Line-up: Anthony Pappa, Angelo D’Onorio, Terry Toner

Entreeprijs: 12 vvk, 15 door

Website: www.patronaat.nl

Bijzonderheden: In de koude tijden van het jaar zoekt de organisatie van Roring de warmte van het Patronaat op met een speciale Winter Edition. Voor deze speciale gelegenheid is niemand minder dan Anthony Pappa uit het verre Australië overgekomen. De australiër geniet in de wereld grote bekendheid maar is bijna nooit in ons land te bewonderen. Voor de echte progressive fan is dat zeker de reis naar Haarlem waard.

King of PartiesWat: King of Parties

Waar: Paard van Troje, Den Haag

Datum: zaterdag 12 januari

Line-up: Shlomi Aber, Rene Amesz, David Wagemaker, Jordi Bouman

Entreeprijs: 12.50

Website: www.paard.nl

Bijzonderheden: Op zaterdag 12 januari is het weer tijd voor de jaarlijkse samenwerking tussen Paard van Troje en Silly Symphonies. Inmiddels is het vaste prik, de tweede zaterdag van januari betekent in Den Haag: King of Parties! De afgelopen jaren had je met één kaartje toegang tot beide clubs, deze editie van King of Parties vindt plaats in het Paard van Troje. Headliner van de avond is Shlomi Aber. Een man die het afgelopen jaar een paar fabuleuze platen uitbracht. Voor de rest van de line-up hoef je trouwens niet persé te gaan..

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws