Op Motel Mozaïque kun je dansen

Partyscene Redactie | 7 januari 2008
headlines

Aansprekende dance-artiesten op Rotterdams kunstenfestival

          Jamie Lidell gaat zijn nieuwe album uittesten op het Rotterdamse publiek          

De eerste namen van de achtste editie van het Motel Mozaïque festival, van 10 tot en met 13 april in diverse Rotterdamse locaties, zijn door de organisatie bekend gemaakt. O.a. Goldfrapp, Jamie Lidell, Trentemøller en Kode 9 and Space Ape treden op in de Maasstad.

Motel Mozaïque is een samenwerking tussen - en vindt plaats in - de kunstinstellingen de Rotterdamse Schouwburg, Lantaren/Venster, Off_Corso, Rotown en TENT., en op diverse buitenlocaties. Het festival biedt jaarlijks een organische mix van de kunstdisciplines muziek, beeldende kunst, theater en film. Ook zijn er gidsentochten en is het mogelijk om te overnachten op bijzondere plekken in de Maasstad.

De eerste artiesten van het multidisciplinaire programma:

Muziek: Goldfrapp, Jamie Lidell, Trentemøller, Low, Bass Fiction Live (Kode 9 and Space Ape, The Black Lips, DeVotchKa, Ebony Bones. Theater: Hanneke Paauwe, PIPS:lab Beeldende kunst: Agro & Dolce, Bob Stoute en Bliss.

Meer artiesten volgen de komende maanden. De kaartverkoop start woensdag 9 januari. Er zijn verschillende kaarten verkrijgbaar: onder meer dagkaarten (30 euro) en Passe-partouts (55 euro), die je HIER kunt bestellen.

Motel Mozaïque

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws