Het vierde verjaardagsfeestje van Rockit

Partyscene Redactie | 3 januari 2008
headlines

Rockit is jarig!

Is er nog wat champagne overgebleven na je oud & nieuw-feestje? Geen probleem, want er valt al gelijk weer iets te vieren in januari. Rockit bestaat vier jaar en FCA Music organiseert een uitgebreid verjaardagsfeestje in de Utrechtse Central Studio’s.

 

Vier kaarsjes op de Rockit-taart!Het gaat FCA de laatste tijd voor de wind. Na de succesvolle avonden in de Winkel van Sinkel heeft de organisatie van Cliff d’Isle de vleugels onlangs uitgeslagen. Er worden nu landelijk feesten georganiseerd op ondermeer de Stubnitz, in Paradiso en in Central Studio’s. Daarnaast lopen de festivals Rockit Open Air en Free Your Mind ook al jaren prima.

Genoeg reden dus om weer eens flink uit te pakken en het vierjarig bestaan van het ‘Rockit’-concept is daar een uitstekende gelegenheid voor. Op 26 januari zijn zowel de oude garde als nieuw talent vertegenwoordigd met headliners Joey Beltram en Redshape in de grote zaal. Zij worden ondersteund door Darko Esser en ook Rockit-residents Benny R. en Juan Sanchez zijn natuurlijk van de partij.

De kleine zaal wordt volledig onder handen genomen door het dj-team van de Gasten Zonder Grenzen. Zij treden op deze avond voor het eerst als collectief op en ook dat feit zal zeker uitbundig gevierd worden. GZG zal de inrichting van de zaal voor haar rekening nemen en een aangename mix van electro, house en techno ten gehore brengen met Mike Ravelli, Miss Melera en De Man Zonder Schaduw. Visuals, kunst en theater worden verzorgd door Multimedialab Victorine Pasman.

Rockit 4 Year Anniversary/ 26-01-2008/ Central Studio’s, Utrecht/ 22:00-05.00/ VVK €20,- via www.ticketbox.nl

Update 23-01-2008: Central Studio's heeft het kort geding over het Utrechtse bestemmingsplan gewonnen en Cliff d'Isle krijgt dus geen dwangsommen om de oren als hij zaterdag het verjaardagsfeestje van Rockit viert.

NB Afterparty in de Poema in Utrecht met de Gasten Zonder Grenzen tot 12.00 uur 's middags!!

 

FCA Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws