Love2link week 52 en 01

Partyscene Redactie | 30 december 2007
headlines

2007 in beeld

Geen nieuwe filmpjes of opvallende muzikale wetenswaardigheden in deze laatste love2link van 2007, maar een terugblik op de meest memorabele feestjes van het afgelopen jaar. Met veel goede festivals, duizenden springende partypeepz en één oude held die afscheid nam van de draaitafels.

De eerste voorzichtige danspasjes buiten, na een lange koude winter, op het Free Your Mind Festival in Arnhem (filmpje van Gsbrt).

 

Dikke beats op het Awakeningsfest begin juli (filmpje van Awakenings).

 

Daft Punk opende 5 Days Off met een visueel overdonderende liveshow (filmpje van Rebelbass).

 

DJ Shadow & Cut Chemist brachten hun ‘singles draaien met 8 draaitafels’-concept naar 5 Days Off (filmpje van Lalala4000). 

 

En Richie Hawtin werd de held van heel Amsterdam door er persoonlijk voor te zorgen dat zijn gig tijdens 5 Days Off nog wat langer doorging (filmpje van TayfunS).

 

Extrema Festival in Best kreeg lovende kritieken van de dansliefhebbers (filmpje van Poptical).

 

Vooral de Border Community stage (met o.a. James Holden) viel goed in de smaak tijdens Extrema Festival (filmpje van Vaagstra).

 

Na een week zware regenval was het op Rockit Open Air tot ieders verbazing toch gewoon heerlijk weer (filmpje van Poptical).

 

Laurent Garnier kreeg de voetjes van de vloer met zijn live-optreden op Lowlands (filmpje van Remko2000).

 

Op 1 september hing housegoeroe en muziekheld DJ Dimtri zijn koptelefoon aan de wilgen en hadden we stiekem allemaal toch wel een beetje een brok in onze keel (filmpje van Fenmail).

 

Todaysart Festival in Den Haag bleek een volwassen festival te zijn geworden met een sterke line-up. Galaxy2Galaxy (Universe2Universe) bracht een live versie van ‘The Jaguar’ (filmpje van BassaholicsAnonymous).

 

En de mannen van Modeselektor, die dit jaar menig Nederlands feestje op zijn kop hadden gezet, hadden bij TodaysArt ook weinig moeite om het publiek in het Paard van Troje mee te krijgen (filmpje van BassaholicsAnonymous).

 

Groove Armada opende het Amsterdam Dance Event 2007 (filmpje van SannePanne1980).

 

En ook de tunes van Ome Sven gingen er tijdens de Cocoon-avond op het ADE in als zoete koek (filmpje van Speesmees1969).

 

Aril Brikha bracht tijdens een dik avondje Catwalk de broodnodige melodieuze diepe tracks naar Rotterdam (filmpje van DaDeeCollection).

 

De meningen over STRP-festival waren een beetje verdeeld, maar gezellig was het in ieder geval wel in Eindhoven (filmpje van Poptical).

 

Tot slot was Aphex Twin was half december eindelijk weer eens live te zien in Nederland op het State-X New Forms Festival in Den Haag (filmpje van Sub072).

 

Tot zover een muzikaal geslaagd 2007; Love2party is helemaal klaar voor 2008!!

Zijn we één van jouw hoogtepunten vergeten en heb je een linkje? Post ‘m dan hieronder in het forum.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws