Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 28 december 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Serious TechnoWat: Serious Techno

Waar: Panama, Amsterdam

Datum: vrijdag 28 december

Line-up: Derrick May, Bart Skils, Santito

Entreeprijs: 10 vvk, 12.50 door

Website: www.panama.nl

Bijzonderheden: Wij kunnen het ons niet heugen de laatste keer dat de Panama in ons weekendoverzicht stond maar zo nu en dan vinden er ook speciale avonden plaats die wel even genoemd moeten worden. Zeker als Derrick May weer eens in Nederland aanwezig is en een lekkere lange set draait. En met een warm-up van Skils ervoor kan het natuurlijk niet meer misgaan.

Minimaal FeestmaalWat: Minimaal Feestmaal

Waar: Studio 80, Amsterdam

Datum: vrijdag 28 december

Line-up: Darko Esser, Esther, Moritz, Stockwerk, Tom Ellis, Brad Tipp, Dastego, Florian Rath, Matthijs Groos, Wub

Entreeprijs: 5 euro

Website: www.studio-80.nl

Bijzonderheden: Wij houden wel van kleine feestjes en zeker als ze ook nog eens goed geprijsd zijn. Vrijdag in Studio 80 komt de Britse Tom Ellis op bezoek. De dj/producer heeft onder andere releases uitgebracht op Moon Harbour, Floppy Funk, Archipel en zijn eigen label Trimsound. Tel daarbij op Darko Esser en een hoop namen waar wij nog nooit van gehoord hebben en je hebt voor 5 euro vast een prima avond.

TWSTD on tourWat: Dommelsch TWSTD dj tour

Waar: Club Rembrandt, Eindhoven

Datum: zaterdag 29 december

Line-up: Jack de Marseille, Billy Nasty, Joel Mull, Sidney Samson, Olav Basoski en Vincenzo de Bull

Entreeprijs: 5 euro

Website: www.twstd.nl

Bijzonderheden: TWSTD heeft er de laatste maanden zin an. Na Breda en Tilburg strijkt het TWSTd circus dit jaar nog eenmaal in Brabant neer. Internationale techno helden uit Engeland, Sweden en Frankrijk worden Eindhoven ingevlogen en Nederlandse toppers worden ingereden. En zeg nou zelf, 5 euro voor : Jack de Marseille, Billy Nasty en Joel Mull is natuurlijk een prima prijs. Fijn zo’n grote sponsor die zich met dance feesten bemoeit!

DiepgangWat: Diepgang

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 29 december

Line-up: Secret Cinema (dj set), Warren Fellow & Sandeep, Jamie Lie A Kwie & Jeff Moore, Koen Lebens, Mark Hertz & Wesley Vibes

Entreeprijs: 7.50 vvk, 10 door

Website: www.architech-productions.com

Bijzonderheden: Aanstaande zaterdag is de eerste editie van Diepgang. Een nieuw concept in de Catwalk in Rotterdam waar de artiesten niet hun mainstream muziek ten gehore brengen, maar juist de diepte in zullen gaan en het publiek op aangename wijze verassen met een frisse, funky sound. Op het programma staan Secret Cinema (dj set), Sandeep b2b Warren Fellow, Jamie Lie A Kwie & Jeff Moore, Koen Lebens en Mark Hertz & Wesley Vibes. De laatstgenoemden zijn tevens de organisatoren van het feest en zij delen hier alvast hun tien favoriete platen met jullie.

Love2party Top 10

Solid GroovesWat: Solid Grooves Future Edition

Waar:Tivoli De Helling, De Helling 7 Utrecht

Datum: zaterdag 29 december

Line-up:Main room: Paul Hazendonk, Mark August (live), Qbical (live), Raymon Hollander, Pitto (live), Invite. Foyer: Quince DJ set, Tribbezz, Mono Type vs. Lorenzo Lopez, Micka

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.solid-grooves.nl

Bijzonderheden: Zaterdag 29 december is de laatste editie van Solid Grooves in 2007, maar dat betekent niet dat ze gaan terugkijken. De line-up bestaat uit alleen Nederlandse artiesten die zeer talentvol zijn en waar de mensen van Solid Grooves in de toekomst nog veel van denken te gaan horen! Maar liefst 3 live-acts en 7 dj’s staan er op het affiche dus het wordt een drukke avond in de dj booth. Gelukkig gaan ze wel tot 6 uur door en krijgen alle acts ruimschoots de ruimte.

Expectations in HIFIWat: Expectations in HIFI

Waar: Exit, Rotterdam

Datum: zaterdag 29 december

Line-up: Frivolous live, Makcim, Hilbert in Hifi, Jessín, Khalil, Steven P

Entreeprijs: 9 euro

Website: www.inhifi.nl

Bijzonderheden: Zaterdag vieren de mannen van HIFI hun eerste verjaardag en dat vieren ze op heel speciale wijze. De Canadees Frivolous doet een live show met wel heel interessante instrumenten. Hij maakt onder andere gebruik van door hem zelf vervaardigde instumenten zoals het "Frivolous Patented Electromagnetic Knife", de "Broken-Ruler Music Box" and de "Double Cable-Tub Bass". Checken dus!

StaticWat: Static

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 29 december

Line-up: Jon Gaiser live, Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, Bart Skils

Entreeprijs: 12 vvk, 15 door

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Bart Skils sluit zijn Static jaar in stijl af met niemand minder dan Jon Gaiser op het programma. De Amerikaan maakt al eerder dit jaar indruk op 5daysoff en Voltt en mag het nu primetime doen in de 11. Ook op het muzikale programma Nederlandse snelst groeiende helden uit de underground; de Ille Bitch en de Man zonder Schaduw. Als dat geen mooie aflsuiter van 2007 is dan weten wij het ook niet meer.

Paard van TrojeWat: Paard van Troje

Waar: Paard van Troje, Den Haag

Datum: zaterdag 29 december

Line-up: Alexander Kowalski, Joris Voorn, Rejected, Edwin Oosterwal, Fabio, Bart van Rijn

Entreeprijs: 13.50

Website: www.paard.nl

Bijzonderheden: Ook in Den Haag nog een mooie avond op de valreep van het oude jaar. Alexander Kowalski is weer eens in het land voor een liveset. Verder staat zowel Rejected als de beide heren apart achter de draaitafels. Aangevuld met de Haagse talenten Fabio en Bart van Rijn zou je bijna besluiten om NYE dit jaar maar helemaal te skippen.

I Love DetroitWat: I Love Detroit

Waar: Mezz, Breda

Datum: zaterdag 29 december

Line-up: Robert Hood, Lady Aida, Side Issue

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.mezz.nl

Bijzonderheden: Apart verhaal blijft dat toch met die Mezz in Breda. Eén keer in de zoveel tijd hebben ze opeens een vette avond; alleen is hun vergunning maar tot 2 uur ‘s nachts. Dat weerhoudt ze er echter niet van om mooie feesten te organiseren, want aanstaande zaterdag is Robert Hood de gast van Lady Aida. Hood is natuurlijk een held van weleer en het meer dan waard om de reis naar Brabant te maken. Zorg dus maar dat je gewoon om tien uur binnen bent. Dan ben je ook nog eens een keer mooi op tijd thuis en dus uitgerust voor NYE.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws