Nederlandse release oogst lovende kritieken

Partyscene Redactie | 11 december 2007
headlines

let's drop the bomb!!

Afgelopen zomer was op de website van Rockit Open Air de track "TJ Kong & Nuno Dos Santos - Merging" met vocalen van housevocalist Robert Owens te horen. Navraag bij Nuno leerde ons dat we nog een half jaar moesten wachten op de release. Aanstaande donderdag komt hij dan eindelijk uit op Compost Records.

Nuno Dos Santos & TJ KongVrij normaal in de producerswereld is je release versturen naar een rits top-dj's, waarvan jij denkt dat ze jouw plaat goed vinden en gaan draaien. Gebruikelijk is dan, mits de dj de plaat ook echt waardeert, dat hij een reactie terugstuurt. Het is altijd mooi voor een producer om positieve kritieken op je productie te lezen, maar deze release ontving wel zulke goeie recenties dat we ze voor een keer met jullie willen delen:

Laurent Garnier: Niiiiice, proper sound – let's drop the bomb!!

Karotte: What a great vocal track! i love it. Loud this song is a huge atombomb.

Osunlade: Fucking Amazing!!!

Peter Kruder: Jesus.. Straight into my Top 10 of this year. Both mixes are some of the deepest S**t around

Llorca: Yeeeeees !!! i love it ! can't wait to play it !!!

King Britt: I would love to remix this!

Darko Esser: Without a doubt one of the best Dutch electronic releases of the year! Been caning it all over the place for months!

Om deze release goed te vieren houden Nuno en TJ Kong vanavond van 19:00 - 21:00 een release-borrel in Revenge in Utrecht. En ze vinden het ontzettend gezellig als je even langskomt! Ze zorgen voor de drank en Henneaux verzorgt de muziek. Natuurlijk is het ook mogelijk om de plaat al te kopen.

Benieuwd geworden naar deze plaat? Luister hem dan hier. Eén dezer dagen vind je op Love2party overigens ook een interview met Dos Santos en zijn 360-collega Patrice Baumel.

Nuno Dos Santos

TJ Kong

Compost

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws