Felicitaties voor TWSTd

Partyscene Redactie | 5 december 2007
headlines

TWSTd heeft al vijf jaar hart voor nieuw talent

Afgelopen weekend vierde dj-café TWSTd het vijfjarig bestaan met een spetterend feestje. En terecht, want met de dj-contest, het hosten van podia op festivals en de koninginnedagfeestjes is het dj-café inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse dancescene.

 

Villalobos en Melon op de TWSTd-stage tijdens Rockit Open Air 2007.Onze welgemeende excuses voor het ontbreken van deze mijlpaal in het vorige love2party weekendoverzicht (passende lijfstraffen in een donker obscuur keldertje zijn al uitgevoerd). We willen de organisatie van TWSTd alsnog van harte feliciteren met dit jubileum, waarbij teruggekeken kan worden op een reeks succesvolle jaargangen van de dj-contest, het hosten van podia op Rockit Open Air en Emporium en natuurlijk de organisatie van de uitermate gezellige koninginnedagfeestjes in Amsterdam.

De dj-contest heeft in die vijf jaren aardig wat nieuwe talenten voortgebracht, die zich in de ongedwongen sfeer van het café hebben kunnen ontwikkelen tot regelrechte podiumbeesten. Zo heeft Carlos Valdez heel wat uurtjes aan de Weteringschans in Amsterdam doorgebracht en beginnen dj’s als Tim Nieburg, Jamie Li A Kwie en Wouter de Moor hun kwaliteiten ook steeds meer te profileren op feesten door het hele land.

Als het aan TWSTd ligt zullen er nog veel meer namen aan die lijst worden toegevoegd. Met de contest-finale van dit jaar in het vooruitzicht (februari 2008 in Paradiso) wordt er ook al weer verder gekeken naar nieuwe aanmeldingen voor de dj-contest in 2008. Weten hoe je je in kunt schrijven? Klik dan hier.

Martijn Mischgovsky van TWSTd kan het natuurlijk zelf allemaal nog veel beter vertellen (filmpje gemaakt door ondergrond.TV)

 

Website TWSTd

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws