Love2link week 48/49

Partyscene Redactie | 3 december 2007
headlines

Muzikale bytes

Tijdens onze speurtochten naar het interessante nieuws komen we natuurlijk heel wat interessante filmpjes en interviews tegen op allerlei websites. Niet altijd diepgaand genoeg om er een heel artikel aan te wijden, maar we willen ze toch graag met jullie delen. Vanaf nu doen we dat om de week in Love2link….

Uit de oude doos (1983): Herbie Hancock laat Quincy Jones eens even zien hoe zijn mooie glimmende ‘Fairlight CMI’ werkt…

 

Leuk? Okee, doen we er ook nog een stoere live-uitvoering van Hancock’s ‘Rockit’ tijdenseen concert in datzelfde jaar bij.

Rotterdam stond dit weekend natuurlijk in het teken van REMF 2007. Hier vast een klein filmpje van het optreden van Rod Modell & Steve Hitchell: Deepchord presents Echospace in Off Corso op 29 november.

Juan Sanchez blijkt naast dj ook een zeer verdienstelijk interviewer te zijn en heeft een ‘diepgaand’ gesprek met twee wappie partychicks tijdens een recente Stubnitz-avond (met dank aan: veel drugs en Ondergrond.TV).

Hot in Queens, New York: De Boom Bike. Met je homies rondrijden op een fiets die is omgebouwd tot een enorm dancehall soundsysteem. Het is vooral populair onder jeugd met roots in Trinidad en Guinee, waar dit creatief sleutelen aan je fiets al een tijdje een enorme hype is (filmpje).

En tot slot is 'The Warehouse Project' in Manchester inmiddels in volle gang. Afgelopen weekend stond het eerste uur van de Essential Mix van de BBC in het teken van de editie met Mr Scruff. Tijd dus voor hiphop met een dikke vette knipoog en een muziekkorps-uitvoering van Marvin Gaye's 'Sexual Healing'.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws