Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 28 november 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Ken IshiiWat: REMF

Waar: Verschillende locaties in Rotterdam

Datum: donderdag 29 november t/m zaterdag 1 december

Line-up: oa Mr. C, Ripperton aka Lazy Fat People live, Joris Voorn live, Warren Fellow, Chris Liebing, Benny Rodrigues, Tyler Askew, DJ Skurge, Acid Mothers Temple, Ken Ishii, Adultnapper, Monica Electronica, Honey Dijon, ARK live en vele anderen.

Entreeprijs: 55 euro passpartout, dagtickets tussen 15 en 22.50 euro. Per club gemiddeld 10 euro entrée.

Website: www.remf.nl

Bijzonderheden: Op 29 en 30 november en op 1 december 2007 is Rotterdam 'the Electric City' van Nederland. Gedurende drie dagen vindt de micro-edtie van het Rotterdam Electronic Music Festival plaats op diverse locaties in de Maasstad. Van workshops tot lezingen, van live-optredens tot dj-performances, van exhibitions tot films; alles gerelateerd aan 'the wide spectrum of electronic music'. Love2party maakte voor jullie een mooi overzicht van het dag- en het nachtprogramma.

Love2party preview dagprogramma

Love2party preview nacht programma

Omar SWat: Clone we are

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 30 november

Line-up: Omar S, Orgue Electronque, Serge

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Een hele speciale gast in de 11 deze vrijdag. Omar S, een zeer gewilde artiest maakt zijn debuut in Nederland. Deze levende legende maakt dat de smaakpapillen van de fijnproevers overuren draaien. Want als deze artiest om zich heen kijkt ziet hij op zijn eenzame hoogte slechts de silhouetten van mannen als Theo Parrish en Kenny Dixon jr. om zich heen. Zijn minimale allegaartje van Detroit house, Chicago house en natuurlijk Detroit techno is voer voor de onderbuik en zijn funk is bijna tastbaar. Ook Orgue Electronique is van de partij. Voor zover je tot de elite van een anarchie kunt horen is deze Hagenaar een van de meest vooraanstaande leden van de Clone dynastie.

SchmoovWat: Schmoov Birthday Bash

Waar: Inferno, Nijmegen

Datum: vrijdag 30 november

Line-up: Daniel Stefanik, Camiel, Mark Wanders

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.schmoov.nl

Bijzonderheden: SCHMOOV heeft het afgelopen jaar in Nijmegen een nieuwe clubavond neergezet met de oorspronkelijke jackin’ housesound als basis, maar met in de mix de fijnste sounds uit o.a. Detroit, Berlijn en Londen. Diepe en dikke underground house, zoals het ooit in Chicago uitgevonden is, maar zonder de ogen en oren te sluiten voor nieuwe en spannende ontwikkelingen, die de house van nu nog steeds zo boeiend maken. Die combinatie was precies wat initiatiefnemers en SCHMOOV-residents Camiel en Mark Wanders misten in de verder zeer levendige Nijmeegse house- en technoscene. En op hun verjaardag komt Daniel Stefanik draaien.

FabulousWat: Fabulous

Waar: Brabanthallen, Den Bosch

Datum: zaterdag 1 december

Line-up: oa Armin van Buuren, Sander Kleinenberg, Marco V, Dj Hell, HouseQuake, Timo Maas, Collabs Session, Sandy Rivera, Ron Carroll, Todd Terry, Dr. Lektroluv,

Kraak & Smaak (dj), Wicked Jazzsounds, Benny Rodrigues, Don Diablo.

Entreeprijs: 39.50 vvk

Website: www.extrema.nl

Bijzonderheden: Fabulous is het resultaat van een opvallende samenwerking tussen uiteenlopende partijen uit de dance-evenementenbranche, te weten de dance-promotor "Extrema", collega-organisatie "Art of Dance" en ook de Amsterdamse club "Panama" support de samenwerking met haar kennis en netwerk. Als een van de grootste binnenfestivals van Nederland zal Fabulous een capaciteit omvatten van 15.000 bezoekers en plaatsvinden in de vernieuwde Brabanthallen te ’s Hertogenbosch.

ANdre GalluzziWat: Tomorrow

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 1 december

Line-up: Andre Galluzzi (6 hour set), K.Cee, Frenk Wiersma

Entreeprijs: 13 vvk, 15 door

Website: www.tomorrow.nl

Bijzonderheden: Het zou eigenlijk verboden moeten worden, zo goed ziet het plaatje eruit op 1 december. De Duitse koning van de ondergrond André Galluzzi neemt vanaf 2 uur plaats achter de draaitafels in de ondergrondse club en begint dan aan een muzikale reis die tot minstens 8 uur ’s ochtends duurt. En mochten er dan nog genoeg reizigers aan boord zijn dan volgt misschien nog wel een kleine etappe. Waarvan actè.

Wicked Jazz SoundsWat: Wicked Jazz Sounds

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: zaterdag 1 december

Line-up: Kid Sublime, Missing Links, Ninthe, Phil Horneman, Tom Trago, Berenice van Leer & allerlei artiesten.

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.wickedjazzsounds.com

Bijzonderheden: het nieuwe album Wicked Jazz Sounds deel 4 is inmiddels uit en dat moet natuurlijk ook gevierd worden met een bijpassend releasefeest en wel op zaterdag 1 december in de Melkweg. Natuurlijk zijn de WJS dj’s Phil Horneman & Missing Links aanwezig tesamen met allerlei live artiesten. Ook zijn er een paar vrolijke vrienden uitgenodigd om ook wat plaatjes op te leggen. Als de avond niet zo swingend wordt als de cd, dan is dit zeker een aanrader voor dit weekend!

Love2party review

Vince WatsonWat: Altitude 7

Waar: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: zaterdag 1 december

Line-up: DJ Skurge, Vince Watson, DJ 3000, Peel Seamus, Invite, Dimzen, Mr Minoz

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.tivoli.nl

Bijzonderheden: Op zaterdag 1 december duikt Altitude 7 diep de Detroit-techno in: Delsin versus Underground Resistance, met een sterke afvaardiging van beide labels. Voor de Detroit-liefhebbers is dit er weer eentje om niet te missen. Langzaam maar zeker begint Altitude 7 een plekje in de harten van de Utrechters te veroveren. Na een erg gezellige Rotterdamse editie begin november met o.a. Benny R. en Secret Cinema, is het op zaterdag 1 december tijd voor een muzikale rondreis door Detroit.

Love2party preview

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws