BBE viert verjaardag in stijl

Partyscene Redactie | 22 november 2007
headlines

Love2Party geeft verslag!

Heel af en toe bekruipt ons de gedachte dat we beter in London kunnen gaan wonen. Zeker als wij de feestagenda uitpluizen en zien dat de agenda's van de verschillende clubs overlopen met line-up's vol dj-helden. Het label BBE spant de kroon, want als zij een feestje geeft dan komen er alleen maar big boys from the business hun platen opleggen. Op zaterdag 1 december vieren zij hun elfde verjaardag en Love2party is daarbij aanwezig.

Tussen het maken van allerlei mixalbums vond Louie Vega ook tijd om plaatjes te komen draaien.In Nederland zijn we meestal erg gelukkig als één dj-grootheid, zoals Louie Vega of Gilles Peterson, op een feestje aanwezig is. De mensen achter BBE hebben een heel andere insteek in hoe een avond eruit moet zien. Zij halen gewoon tien echt grote namen naar hun verjaardagsfeestje. Toegeven, BBE is natuurlijk een heel groot label en heeft een heel arsenaal sterren onder hun hoede. Maar een feestje geven met Louie Vega, Gilles Peterson, DJ Premiere, Osunlade, Phil Asher, Dimitri From Paris, Joey Negro en Marley Marl is natuurlijk te gek. Kosten van een kaartje? 28 euro.

Opvallend in de line-up is natuurlijk de naam van Osunlade. Eigenlijk is hij sinds kort met pensioen, maar voor BBE haalt hij nog eenmaal zijn platen en cd's tevoorschijn. De locatie is club Canvas en, zoals een goed feestje betaamt, wordt er al om negen uur 's avonds afgetrapt. Nog geen plannen voor volgend weekend? Dan adviseren we je om een betaalbaar vliegicket te zoeken en snel een kaartje te kopen voor deze BBE-avond. Mooier dan deze feestjes, kom je ze nog maar zelden tegen.

BBE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws