Love2link week 46/47

Partyscene Redactie | 18 november 2007
headlines

De 'ditjes en datjes' uit de dancescene

Tijdens onze speurtochten naar interessant nieuws komen we natuurlijk heel wat geinige filmpjes, interviews en kleine wetenswaardigheden tegen op allerlei websites. Niet altijd diepgaand genoeg om er een heel artikel aan te wijden, maar we willen ze toch graag met jullie delen. Vanaf nu doen we dat om de week in Love2link.

We beginnen gelijk met een verontrustend nieuwtje. In het Verenigd Koninkrijk is er sprake van een heuse dj-plaag; dj’s zijn daarom vanaf nu officieel gekwalificeerd als ‘ongedierte’ en ongedierte moet nu eenmaal bestreden worden. Zelfs bekende dj’s als Pete Tong moeten eraan geloven, volgens dit ‘nieuwsbericht’.

 

Een lieftallige beatboxer deelt zijn ultieme recept voor de ‘Electro Funk Daddy Superstar-break’ met het grote publiek.

Sven Väth gaf een interview aan onze Litouwse naamgenoten: “Ik ben geen dichter, maar een muzikant en een visionair!”. Poeh poeh, een visionair nog wel...

In een strak vormgegeven opsporingsbericht (klik midden/onder op ‘reward’) waar het voltallige Nederlandse politiekorps jaloers op zou moeten zijn, vraagt Richie Hawtin uw aandacht voor het volgende: zijn ‘customized’ Allen & Heath-mixer is gestolen en de vinder ontvangt een beloning. Erg handig voor de dader, die nu precies weet wat er zo bijzonder aan zijn buit is!

We hadden al zo'n vermoeden dat al die bekende producers toch stiekem gewoon hun mail stonden te checken tijdens live-optredens en dit zesjarige broekie lijkt dat vermoeden te bevestigen: drie keer klikken in Ableton Live en je hebt een nieuwe hit. Go Dune!

Meer noemenswaardige Love2Link's? Meld ze in het forum!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws