Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 15 november 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Matthias TanzmannWat: DjBroadcast present Moon Harbour

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 16 november

Line-up: Matthias Tanzmann, Daniel Stefanik, Leif & Tom Ellis live, Victor Bakhuis

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.djbroadcast.nl

Bijzonderheden: DjBroadcast nodigt, na de succesvolle Innervisions label night, de komende maanden allerlei labels uit voor een showcase in de 11. Te beginnen aanstaande vrijdag met Moon Harbour uit het Duitse Leipzig. Vanuit deze stad opereert de sympathieke Moon Harbour crew met de immer goed gemutste en zeer getalenteerde Matthias Tanzmann aan het hoofd. De filosofie van Moon Harbour is simpel: goede muziek uitbrengen, dan komt de rest vanzelf.

Juan SanchezWat: Rekord3r

Waar: Poema, Utrecht

Datum: vrijdag 16 november

Line-up: Troy Pierce, Marc Houle, Wouter de Moor, Juan Sanchez, Lennert Bezemer, Monotom, Freddy Spool

Entreeprijs: 14.99 euro

Website: www.rekorder.nl

Bijzonderheden: Twee ware 'künstlers' uit het broeinest van Richie Hawint's M_nus label te gast vrijdag in de Poema: de Canadese Marc Houle 'live' samen met de Amerikaanse Troy Pierce. Met Nederlandsch trots Juan Sanchez, resident Wouter de Moor en Utrechts 'finest' Lennert Bezemer zal het feest zonder eindtijd in Club Poema vast weer tot in de vroege ochtenduren door gaan. Juan en Wouter bespreken alvast hun tien favoriete platen met ons.

De 10 van … Wouter de Moor & Juan Sanchez

De SchillenhutWat: De Schillenhut

Waar: Club Meander, Amsterdam

Datum: vrijdag 16 november

Line-up: Johanna Mercker, Flexmeister F, Freddy Spool, Monotom, Moritz, Nice Guy Eddy

Entreeprijs: 5 euro

Website: www.deschillenhut.hyves.nl

Bijzonderheden: Onze grote vriend Flexy Frank organiseert met succes zijn Schillenhut feesten. Deze vuige fuiven staan voor ongecompliceerde gezelligheid, kleinschaligheid, nieuw talent en telkens nieuwe en ongebruikelijke locaties in Amsterdam. vijfde editie is in de Meander in hartje Amsterdam. En omdat het een speciale editie betreft is het wc festijn The Plees to Be terug van weggeweest én is er een thema aan gekoppeld: het doldwaze Celebrity Padvinderskamp!

Love2party News

In bed With SpaceWat: Houseplay invites In Bed with Space

Waar: Panama, Amsterdam

Datum: vrijdag 16 november

Line-up: Jack de Marseille, Sin Plomo, ElSandro, Santito

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.panama.nl

Bijzonderheden: De populaire clubavond ‘In Bed With Space’ reist in de wintermaanden altijd de hele wereld rond om showcases neer te zetten zolang er op Ibiza verder weinig gebeurd. Vrijdag is de Panama in Amsterdam aan de beurt en komt resident Sin Plomo op bezoek en hij neemt Jack de Marseille mee. Een paar jaar geleden was deze man bijna maandelijkse te horen in de Nederlandse clubs maar tegenwoordig nog maar af en toe. Goed moment dus om eens te checken wat hij zoal draait tegenwoordig.

Traffic WeekendWat: Traffic

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 16 november

Line-up: Paco Osuna, Klax Live, Bart Skils, Lauhaus

Entreeprijs: 11 vvk, 13 door

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: Traffic is terug in de Oude Zaal van de Melkweg. Naast usual suspects Bart Skils en Lauhaus, deze keer een gastoptreden van Paco Osuna. Deze Spanjaard brengt zijn platen uit op het roemruchte Plus8 label van Richie Hawtin, en op zijn bloedeigen Shake Records. Met vrienden Cristian Smith, Marco Carola en Adam Beyer is hij resident van Club4, het meest succesvolle technofeest van hometown Barcelona. Met dat gegeven in het achterhoofd kon een DJ set op Traffic uiteraard niet uitblijven! Paco staat bekend om zijn opzwepende platenkeus en bovenmatig strakke mixen.

Danny HowellsWat: Upstruct

Waar: Patronaat, Haarlem

Datum: vrijdag 16 november

Line-up: Danny Howells, Alexander Koning

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.patronaat.nl

Bijzonderheden: Normaal gesproken als Danny Howells in het land is dan doet hij een lange set in de Panama. Maar Haarlemse held Alexander Koning heeft hem deze keer zover gekregen om een vier uurs set te komen doen in het Patronaat. Afgelopen zomer was Howells nog één van de helden van het Extrema festival en als je in gedacht houdt dat hoe meer tijd je hem geeft, hoe beter hij gaat draaien. Dan is er des te meer reden om naar Haarlem af te reizen.

Knock OutWat: Knock Out

Waar: 013, Tilburg

Datum: zaterdag 17 november

Line-up: Michel de Hey, Secret Cinema, 2000 and One vs Bart Skils, Warren Fellow vs Jay Samuel, Infinitize, Rene Amesz, Ricky Rivaro

Entreeprijs: 15 vvk, 17.50 door

Website: www.extrema.nl

Bijzonderheden: De zesde ronde van de Knock Out feesten in de 013. Traditiegetrouw onder leiding van Michel de Hey. In de grote zaal wordt het een soort van Amsterdam vs Rotterdam. Naast de live-set van Secret Cinema en natuurlijk de show van De Hey himself twee unieke back to backs centraal van Bart Skils en 2000 and One én van Warren Fellow en Jay Samuel. Eens kijken wie er echt Knock Out gaat zaterdag.

Love2party News

SchlussWat: Schluss

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 17 november

Line-up: Phil Kieran, Jeng Do live, Hilbert in Hifi, Joey Daniel, Philip Young

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.catwalkrotterdam.com

Bijzonderheden: Zaterdag staat er een aparte mix van minimal, techno en electronica op het program in de Catwalk want de Ier Phil Kieran komt zijn plaatjes opleggen aldaar. Bekend van zijn releases op Soma en sinds kort ook op Cocoon Records. Verder een live set van Jeng Do vol met met dikke electro, minimal en techno van eigen bodem. Er is verder toch niet veel bijzonders te doen in de stad dus dit lijkt ons een prima alternatief.

Love2party News Soma duikt in de archieven

Crackhouse vs Mood ElevatorWat: Crackhouse vs Mood Elevator

Waar: Stubnitz, Amsterdam

Datum: zaterdag 17 november

Line-up: Darko Esser, Pitto, Brent Roozendaal, Carlos Valdes, Edwin Oosterwal, Tony Boogs, Eric de Man, Le Clic, Ranz Und Tanz, Casper Tielrooij en Thomas Martojo

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.moodelevator.nl

Bijzonderheden: Na een geslaagde editie met buitenlandse artiesten tijdens ADE kijkt de organisatie weer binnen de landsgrenzen, waar het technotalent immers voor het oprapen ligt. Naast residents Darko Esser, Pitto, Brent Roozendaal en Carlos Valdes dan ook een hoop Nederlandse namen: Edwin Oosterwal, Tony Boogs, Eric de Man, Le Clic, Ranz Und Tanz, Casper Tielrooij en Thomas Martojo. En uit Berlijn niemand minder dan Steven Engelmann, die op deze avond zijn Amsterdamse debuut maakt.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws