Soulwax-avond op 3FM

Partyscene Redactie | 15 november 2007
headlines

De Belgen komen!

Op 26 november stelt 3FM een aantal uren ether beschikbaar voor de mannen van Soulwax, in het kader van hun meest recente album ‘Most Of The Remixes’. Hoofdbeschermer en tok paraat, want deze Belgen lieten eerder deze maand in een club in Liverpool zien dat ze niet met zich laten sollen.

 

Nee mannen, ruzie maken met portiers is NIET grappig!De broertjes Dewaele krijgen in Studio Desmet in Amsterdam volop de ruimte om hun ding te doen met een dj-set én een live-optreden. Ook komen de heren zelf natuurlijk uitgebreid aan het woord. Vooral het live-optreden lijkt bijzonder te gaan worden: Soulwax speelt namelijk geen eigen werk, maar live-uitvoeringen van hun remixen (voor o.a. Daft Punk, Robbie Williams, Kylie Minogue en LCD Soundsystem), die onlangs verzameld werden uitgebracht op het album ‘Most of the Remixes’.

Kijk, zo zien we Soulwax graag. Gewoon muziek maken in plaats van ruziën met uitsmijters in Liverpool. De reden voor dat veelbesproken incident zou zijn dat Soulwax het publiek, tegen de zin van de security, heeft aangemoedigd om dichter bij het podium te komen staan. We zijn benieuwd of ze over dit akkefietje nog iets kwijt willen tijdens hun 3FM-avond.

Problemen tijdens optreden Soulwax in Liverpool

 

Het programma voor 26 november:

22:00-23:00: Soulwax live, “Most of the Remixes”

23:00-24:00: Interview Dennis Weening met Stephen en David Dewaele

24:00-01:00: DJ-set Stephen en David Dewaele a.k.a. 2 Many DJ’s.

Website Soulwax/ 2 Many DJ's

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws