Nieuwe website The End: vol video\'s en downloads

Partyscene Redactie | 8 november 2007
headlines

The End lanceert nieuwe website

Al twaalf jaar trekt de club ‘The End’ in Londen volle zalen met de meest uiteenlopende dance-acts en hun website zag er tot voor kort ook minstens zo oud uit. Hoog tijd voor een rigoureuze restyling dus, met filmpjes van de clubavonden, video-interviews met artiesten en nog veel meer.

De dj-booth in The End (foto: Dosfotos)Nieuwsgierig waarom The End al zo lang meegaat? Dat kun je nu uitgebreid zelf bekijken op de videopagina van hun nieuwe website, waar al flink wat optredens van de afgelopen tijd verzameld zijn. Daarnaast is er een pagina toegevoegd waar de bezoekers gratis mixjes en releases kunnen downloaden.

Ook zijn er video-interviews te vinden met o.a. James Holden, Layo & Bushwacka, Will Saul, Derrick Carter, Ben Westbeech en Four Tet. Speciaal voor de lancering zijn daar ook nog eens geschreven interviews met Laurent Garnier en Richie Hawtin aan toegevoegd en verder kunnen we binnenkort music blogs van een aantal dj’s verwachten. Iedere week zullen er nieuwe updates op de website verschijnen. Deze ‘revamping’ is zeer geslaagd, lijkt ons!

Hier een voorproefje met het video-interview van James Holden

The End

Love2party review Olmeto Labelnight, september 2007

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws