Wicked Jazz Sounds te gast bij De Wereld Draait Door

Partyscene Redactie | 7 november 2007
headlines

Wicked Jazz Sounds, vanavond om 19:30 op je tv!

De naam Wicked Jazz Sounds kom je tegenwoordig overal tegen. Onlangs verscheen het vierde deel van de Wicked Jazz Sounds-mixcompilaties, de resident-dj's hosten binnenkort een wekelijkse radioshow op Arrow Jazz FM en op 1 december organiseren ze een gezellig feest in de Melkweg. Allereerst zijn ze vanavond te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.

Wicked Jazz SoundsAltijd stoer natuurlijk als je uitgenodigd wordt in het programma van de winnaar van de Televizier Ring. De heren krijgen vanavond de tijd om iets te vertellen over de feestjes, hun eigen producties, het nieuwe album Wicked Jazz Sounds deel 4 en het bijpassende releasefeest op zaterdag 1 december in de Melkweg. DJ's Missing Links en Phil Horneman schuiven aan bij Matthijs van Nieuwkerk. Daarna gaan de muzikanten het nummer 'Let The Music (gide Your Life)' live spelen.

Als je de heren morgen mist, kun je ze nog altijd live aanschouwen in een van de vele clubs waar ze optreden. Tijdens Oud & Nieuw bijvoorbeeld, als de heren aantreden in de Sugar Factory. Zaterdag 24 november komen de heren naar het noorden. Ze doen een feestje in het podium 058 in Leeuwarden. En zaterdag 1 december zijn ze aanwezig bij Fabulous van Extrema in Den Bosch. Eerst vanavond allemaal kijken om 19.30 naar de Wereld Draait Door!

Wicked Jazz Sounds 5 Years

 

Love2party recensie Wicked Jazz Sound 4

Wicked Jazz Sounds

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws