Heropening club \'iT\' van de baan

Partyscene Redactie | 7 november 2007
headlines

Geen nieuwe 'iT' op oude locatie

De in juli enthousiast aangekondigde plannen voor de heropening van de legendarische Amsterdamse club iT zijn van de baan. Geen spetterend openingsfeestje in december dus en voorlopig geen exclusieve, trendy trekpleister voor heel gay Europa in Amsterdam.

 

Deze deelnemers aan een Braziliaanse Gay Parade hoeven voorlopig niet naar Amsterdam te komen voor een nieuwe iT.Het was ook wel een beetje pretentieus: roepen dat je de hoogtijdagen van de iT gaat overtreffen na de heropening. Maar goed, iedereen verdient natuurlijk een kans en zakenman Stefan Wolvers leek er helemaal voor te gaan. Nadat de voorgenomen shirtsponsering van voetbalclub RBC niet doorging, liet hij zich niet uit het veld slaan en klopte hij aan bij concurrent FC Den Bosch, die uiteindelijk ook niet met Wolvers in zee ging.

Op zich hadden deze tegenvallers het plan voor de heropening nog niet helemaal om zeep hoeven helpen, maar het Amsterdamse Ondergrond.tv meldde dinsdag dat de naam Stefan Wolvers ook nog eens opgedoken is op de site ‘internetoplichting.nl’ na aanleiding van vermeende oplichtingspraktijken rond de verhuur van Spaanse villa’s. Wolvers lijkt dus bepaald geen ideale zakenpartner te zijn. Of dit uiteindelijk de definitieve nekslag was voor het plan om de iT nieuw leven in te blazen is niet bekend, maar een nieuwe iT op de oude locatie zal er dus voorlopig niet komen.

Mijmeren over tijden die waarschijnlijk nooit meer terugkomen kan op deze website, die is gewijd aan de iT-hoogtijdagen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws