Jason Hodges in de Catwalk

Partyscene Redactie | 6 november 2007
headlines

Bumpen in de Catwalk

In Chicago wordt hij op handen gedragen. Ook in Nederland worden zijn producties grijs gedraaid. Hij brengt platen uit op labels als OM, Magnetic, Aroma en Oomph en wordt geprezen door grote mannen als Sneak, Derrick Carter en Mark Farina. We hebben het over de Canadese dj/producer Jason Hodges. Komend weekend is hij in Nederland te bewonderen, gek genoeg is dat pas zijn tweede optreden in ons land.

Jason HodgesBumpin' Chicago is het nieuwe concept van onze eigen medewerker Swan. De man die al jaren de Chicago shuffle propagandeert in ons land, heeft sinds september een vaste stek gevonden in de Catwalk in Rotterdam. Tijdens de eerste editie bleek dat de Maasstad klaar is voor deze sound want een goedgevulde club ging de hele avond los op de Chicago housetunes van Massimo DaCosta.

En een geslaagd feest verdient natuurlijk een vervolg. En dat vindt plaats op zondag 11 november, wederom in de Catwalk met als special guest Jason Hodges. Deze keer is het dus een zondag geworden want een man als Hodges is niet iemand die vaak in Europa is en als je hem dan kan boeken, dan moet je dat gewoon doen. Natuurlijk is ook Swan en zijn kompaan Andrea Cichecki aanwezig om de juiste toon te zetten. De avond begint om acht uur en de entree is 10 euro. Zorg wel dat je er tijdig bij bent want er zijn maar 150 kaarten beschikbaar deze avond.

WIN!! WIN!! WIN!!

Natuurlijk geven we ook een paar kaarten weg aan onze bezoekers. Zin om een avondje lang te bumpen in de Catwalk, stuur dan een mailtje naar Sander en misschien ga jij zondag dan wel een avondje stappen op onze kosten.

Jason Hodges

Swan

Catwalk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws