Dance Tunes verovert Europa

Partyscene Redactie | 6 november 2007
headlines

Nederlandse downloadstore opent sites in België & Frankrijk

Nederlandse online downloadstore opent sites in België & Frankrijk

Deze maand lanceert Dance-Tunes downloadwinkels in België en Frankrijk. De portals zijn opgezet met lokale dance-partners om muziekliefhebbers in België en Frankrijk muziek te kunnen aanbieden die een afspiegeling is van de lokale markt.

 

De portals worden in de betreffende landen ook onder de naam Dance-Tunes op de markt gezet en zijn te benaderen via www.dance-tunes.com. Verder is de look & feel van de websites dezelfde. De portals bieden echter wel een totaal eigen muziekaanbod dat aansluit bij de lokale markt. Tevens zullen de winkels in de lokale taal te benaderen zijn en zijn er lokale betaalmiddelen beschikbaar.

Olaf van den Berg, marketing manager van Dance-Tunes: “We werken volgens het ‘act local, think global’ principe. Internet is de wereld, maar wil je als online muziekwinkel actief zijn in verschillende landen, dan zul je je muziekaanbod, marketing en website moeten aanpassen aan de lokale markt.”  

De verwachting is dat Dance-Tunes ook in Australië een portal opent vanaf januari 2008. Verder wil de online aanbieder van muziek in nog minimaal drie andere landen een site te openen. Hiermee hoopt zij een wereldwijde speler te worden in de online verkoop van elektronische muziek.

Dance Tunes

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws