Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 1 november 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

De mannen van Full SpectrumWat: 3 year of Full Spectrum

Waar: Ekko, Utrecht

Datum: donderdag 1 november

Line-up: Gui Boratto live, Nuno Dos Santos, Ille Bitch,

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.fullspectrum.nl

Bijzonderheden: Full Spectrum bestaat deze week drie jaar en viert zijn verjaardagsfeestje aankomende donderdag op de plek waar het allemaal begon: de Ekko. Speciaal voor deze gelegenheid hebben Adriaan Veldhuizen en Adriaan Muts, de drijvende krachten achter de organisatie, Gui Boratto naar Utrecht gehaald voor een dik live-optreden.

Love2party interview

Ellen AlienWat: DjBroadcast present Bpitch Control

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 02 november

Line-up: Ellen Alien, Makcim

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Bpitch control is vrijdag de baas in de 11 in Amsterdam en wordt vertegenwoordigd door label manager zelf, namelijk Ellen Alien. Haar set op Rockit Open Air deze zomer staat bij vele nog duidelijk in het geheugen gegrift want de dame kan en vet draaien en ook nog eens een zaal entertainen. Afgelopen week plaatsten wij een weliswaar eerder geplaatst, maar daardoor niet minder interessant, interview met een dame die haar zaakjes wel op orde heeft. Inclusief privé-producer. Want: "Dat is heel normaal."

Love2party interview

RuisWat: Ruis meets Tomorrow

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 3 november

Line-up: Gregor Tresher, Two EM & El Locco, Bart Skils, Jason & the Argonauts, Wesdex, K.Cee,

Entreeprijs: 12 vvk, 15 door

Website: www.ruis.tv

Bijzonderheden: Vorige week stonden de twee organisaties al gezamelijk in de Poema en ook dit weekend zijn ze weer aanwezig. Verwacht negen uur lang heerlijke technotunes waarbij de Berlijnse undergroundhelden Two EM vs el Locco voor het slotakkoord zorgen van een nacht die met Gregor Tresher, Jason & The Argonauts (die na 2 maanden studio deze avond een hele nieuwe set presenteren!), Bart Skils, K.Cee en Wesdex garant staat voor een supersfeer en dito platenkeuze!

ALRTWat: ALRT

Waar: Effenaar, Eindhoven

Datum: zaterdag 3 november

Line-up: Monika Kruse, Karotte, Estroe

Entreeprijs: 12 vvk, 15 door

Website: www.effenaar.nl

Bijzonderheden: Ze zijn lekker bezig daar in de Effenaar met de ALRT feesten. Eerder al o.a. dj Hell, Dominik Eulberg, Booka Shade en Anthony Rother te gast, deze keer komen uit Duitsland Karotte en Monika Kruse richting het zuiden des lands afgereist. Karotte was afgelopen zaterdag nog de absolute held op de Stubnitz, dus dat belooft wat, zeker omdat ze back2back optreden. De opwarming is handen van Estroe, die deze week nog ‘Mixmag Tune of the Month’ scoorde.

Funk MeWat: Funk Me!

Waar: Exit, Rotterdam

Datum: zaterdag 3 november

Line-up: Ron Wood & André Dadi

Entreeprijs: 5 euro

Website: www.exit.nl

Bijzonderheden: Na de sluiting van thuishaven Club Waas in Rotterdam zaten de David en Goliath van de funk, dj's Ron Wood & André Dadi, tijdelijk zonder onderkomen. Zaterdag zijn ze terug voor een onvervalste portie 'soulfunkers on breakbeat' in Club Exit. Wat kunnen we van ze verwachten? Voor ons zijn de heren diep hun collectie ingedoken en hebben ze hun tien beste funk platen op een rijtje gezet.

Love2party preview

Altitude 7Wat: Altitude 7

Waar: Tivoli de Helling, Utrecht

Datum: zaterdag 3 november

Line-up: Secret Cinema, Benny Rodrigues, Hilbert in HIFI, Steven P

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.tivoli.nl

Bijzonderheden: We moesten even goed kijken maar dit feestje vind toch echt plaats in Utrecht ipv Rotterdam. Wel staan er alleen maar Rotterdamse boys op het programma - wel een leuke keuze. De avonden van Altitude 7 draaien goed en gelukkig is er naast de bekende namen ook ruimte voor talenten, die in het café draaien. Dit weekend staat zelfs onze eigen reporter Susanne achter de draaitafels, dus als je gaat, moet je haar wel even supporten natuurlijk!

Love2party preview

Sound ArchitectureWat: Sound Architecture vs Minimal Eindhoven

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 3 november

Line-up: Joachim, Hilbert in HIFI, Makcim, Minidell, EL-P

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.soundarchitecture.nl

Bijzonderheden: Na een geweldige avond tijdens dik. afgelopen zatedag is het deze week de beurt aan de mannen van Sound Architecture om de Catwalk op zijn kop te zetten. Voor de gelegenheid hebben ze hun matties van Minimal Eindhoven uitgenodigd die gezellig met de hele crew op bezoek komen. Minidell, Makcim en ELP zijn drie deejays die iedere minimale house en techno liefhebber wel een keer gehoord moet hebben.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws