Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 25 oktober 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

Aril BrikhaWat: dik.

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 27 oktober

Line-up: Aril Brikha live, Warren Fellow, Sandeep

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.catwalkrotterdam.nl

Bijzonderheden: Dik, een platform voor actuele en frisse elektronische dansmuziek, zag vorig jaar het daglicht in Club Rotterdam. Artiesten als Heiko MSO, LoSoul en The Freaks sierden de dik-flyer. Na het verdwijnen van Club Rotterdam heeft dik in de Catwalk de perfecte locatie gevonden voor een nieuwe reeks feesten. Op zaterdag 27 oktober wordt afgetrapt met Aril Brikha (live), Warren Fellow en Sandeep.

Love2party preview

ModeselektorWat: 360

Waar: 11, Amsterdam

Datum: vrijdag 26 oktober

Line-up: Modeselektor live, Nuno Dos Santos, Patrice Baumel

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Modeselektor is als adhd: Overactief, onvoorspelbaar en laat zich niet in een keurslijf persen. De producties van dit Oost-Duitse duo zijn grenzeloos. Muziek in al zijn verschijningsvormen en van alle tijden vormt de inspiratiebron voor producers Szary en Gernot. Hun debuutalbum ‘Hello Mother’ kwam al als een atoombom door je speakers. Wacht maar tot je opvolger ‘Happy Birthday’ hebt gehoord. Daar is van subtiliteit al helemaal geen sprake.

Love2party cd recensie

Michel de HeyWat: A Night With Michel de Hey

Waar: Central Studios, Utrecht

Datum: zaterdag 27 oktober

Line-up: Michel de Hey, Aril Brikha live, Polder, Wouter de Moor

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.fca.nl

Bijzonderheden: Het is weer tijd voor het jaarlijkse avondje met Michel de Hey in Utrecht. Deze keer niet in de vertrouwde Winkel van Sinkel maar in de Central Studios, ook een erg vette locatie. Traditiegetrouw nodigt Michel altijd een paar muzikale vrienden uit en deze is de eer te beurt gevallen aan Polder, de helden van Voltt Loves Summer. Daarnaast is ook Aril Brikha hier aanwezig voordat hij afreist om in Rotterdam te komen draaien.

Static WeekendWat: Static

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 27 oktober

Line-up: Mathias Kaden, Onur Ozer, Bart Skils

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Als we de verhalen mogen geloven vond er afgelopen Koninginnedag om half zes in de ochtend iets heel moois plaats. Het hele publiek in de 11 is inmiddels in extase en na een diepe broeierige set van Onur Ozer en Mathias Kaden wordt Massive Attack’s Unfinished sympathy ingemixt. Iedereen gaat los en een onvergetelijk moment was daar! Aanstaande zaterdag staan de twee voor het eerst weer samen in Nederland voor een extra lange set van 5 uur.

AmeWat: Planet Rose

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 27 oktober

Line-up: Ame, Mark Wanders, Lawrence, Casper Tielrooij, Thomas Martojo, San Proper, Jan van Kampen

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: Kristian Beyer, oftewel de helft van het illustere deephouse duo Ame, is inmiddels kind aan huis op de Planet Rose. En terecht, zijn sets behoren tot het beste dat het afgelopen anderhalf jaar in Nijmegen te horen was. Zaterdag krijgt hij nog meer tijd dan voorheen om de bodem van de diepere house en techno te peilen want hij staat maar liefst vier uur lang achter de decks. Lijkt ons een meer dan fijn feestje.

KarotteWat: Rotzooii

Waar: Stubnitz, Amsterdam

Datum: zaterdag 27 oktober

Line-up: Karotte, Ado, Roderik Flohil, Rusland Reunion Group (Boris Werner, Daniel Sanchez, Kabale und Liebe en Kouam Djoko)

Entreeprijs: 15 euro

Website: www.stubnitz.com

Bijzonderheden: Nog zo’n duitse held in het land die aanstaande zaterdag volop de ruimte krijgt op zijn ding te doen. Karotte is zijn naam en de goede man is berucht om zijn lange sets. Dat hebben ze bij Rotzooii ook opgepikt en daarom mag hij maar liefst vijf uur zijn ding doen op de in het diepe ruim van de duistere Stubnitz.

Expectations in HifiWat: Expectations in HIFI

Waar: Exit, Rotterdam

Datum: zaterdag 27 oktober

Line-up: Dub Taylor aka Tigerskin live, Hilbert in HIFI, Paul Hazendonk, Jelle Kuipers live, Voldaan

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.inhifi.nl

Bijzonderheden: Nog een leuke avond in Rotterdam zaterdag. Niemand minder dan veel geprezen producer Dub Taylor, die de laatste tijd vooral onder zijn Tigerskin alias vette platen uitbrengt, komt naar de Exit voor een liveset. Vorig jaar maakte hij nog veel indruk met zijn liveset in de 11 in Amsterdam en hij is zelfs al eens in Rotterdam geweest. Ergens in 2002 tijdens de gloriedagen van de ON avonden. Waar is die tijd gebleven?

TomorrowWat: Tomorrow meets Ruis

Waar: Poema, Utrecht

Datum: zaterdag 27 oktober

Line-up: Benny Rodrigues, Darko Esser live, Michael von L, Dimzen, Frenk Wiersma, Phonopunk

Entreeprijs: www.tommorow.nu

Website: 5 vvk, 15 door

Bijzonderheden: Omdat een van de organisatoren van Tomorrow zijn verjaardag viert is de entreeprijs een echte traktatie. Voor slechts 5 euro in de voorverkoop krijg je de volgende namen gepresenteerd waarbij held Benny Rodrigues de Poema weer eens ouderwets zal laten schudden, Darko Esser live zal laten zien wat voor moois hij nu weer uit zijn studio heeft getoverd en Michael von L. (aka Ille Bitch) zijn debuut maakt op Tomorrow en voor een passend slotakkoord zorgt. Ruis organisator Dimzen en jarige job Frenk Wiersma back2back met compaan Phonopunk completeren deze echte what-you-see-is-what-you-get line-up.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws