Chemistry opent virtuele club

Partyscene Redactie | 24 oktober 2007
headlines

'Second Life' voor geplaagde club-organisator

We hebben allemaal kunnen volgen in de media dat Chemistry weg is uit Cineac en de Zebra. Het lijkt niet gemakkelijk voor Eelko en co om een nieuwe club te vinden om feesten in te organiseren. Dus wat doet Chemistry; ze opent een nieuwe club. Een virtuele wel te verstaan.

Chemistry's virtuele clubChemistry opent aankomende zaterdag als eerste in Nederland haar club in de virtuele wereld. Op 27 oktober kunnen mensen vanachter hun computer hun eerste virtuele clubavond meemaken via Taatu.

Taatu is een virtuele community met uitgebreide multimedia features (muziek & video). Deze virtuele community wil bezoekers een internationaal sociaal platform aanbieden waar ze toegang krijgen tot real life content en real life people uit verschillende landen. Een platform waar alles wat jonge mensen interesseert te vinden en te beleven is, zoals muziek, film, games & nightlife.

Volgens Eelko Anceaux: "Voor ons en ook voor de rest van clubbing Nederland is dit een leuk experiment. In de tijden van regels en toestanden binnen de dance is dit misschien een leuk alternatief. In onze virtuele club heb je geen arrogante deurhosts, geen leeftijdsgrens, geen lange rijen voor de deur, geen drugsbeleid of strenge sluitingstijden. Wel zijn belangrijke ingrediënten van uitgaan aanwezig als goede muziek, verschillende soorten mensen, (virtuele) drankjes en is het een plek om nieuwe mensen te ontmoeten."

Tja, je moet wat natuurlijk als je even zonder club zit. Of het daadwerkelijk aan slaat, is nog maar de vraag. Maar geef Eelko en de zijnen een kans en check de nieuwe virtuele clubavond zelf, aanstaande zaterdag tussen zes uur 's avonds en drie uur 's nachts.

Taatu

Chemistry

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws