ADE 2007 breekt alle records

Partyscene Redactie | 17 oktober 2007
headlines

Twaalfde editie Amsterdam Dance Event vandaag van start

Amsterdam verwacht een indrukwekkende 65.000 danceliefhebbers tijdens het inmiddels uitverkochte ADE en maakt zich op voor een lang weekend netwerken, discussiëren, exposeren en natuurlijk vooral dansen en genieten in de clubs, de platenzaken en tijdens de showcases.

ADE 2007

Om aan de enorme belangstelling voor het conferentiegedeelte tegemoet te komen heeft de organisatie van ADE dit jaar een extra conferentiedag ingelast. Ook deze extra woensdag is, net als de reguliere conferentiedagen, inmiddels volledig uitverkocht. Met zo’n 1900 conferentiebezoekers, de verwachte 65.000 danceliefhebbers en meer dan 600 artiesten op 45 locaties breekt het ADE opnieuw alle records van de voorgaande jaren.

Naast de gebruikelijke debatten tussen internationale artiesten, managers en clubeigenaren zijn er dit jaar ook drie specifieke ‘territoriale’ panels, gericht op de muziek-industrie in Oost- Europa, de Verenigde Staten en op Ibiza. Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de gevaren van gehoor- beschadiging tijdens het uitgaan, het effect van mobiele apparatuur op de muziekindustrie en kunnen de bezoekers kennismaken met de muzikale aspecten van ADE 2007de game-industrie.

De conferentie wordt zaterdag afgesloten met D3: het DJ and Producer Seminar en het ‘Demolition-panel’, waarin Dave Clarke, Dylan Hermelijn en Kevin Saunderson hun ongezouten mening geven over de door bezoekers ingeleverde demo’s. De winnende track zal vervolgens te horen zijn in Dave Clarke’s radioprogramma 'White Noise' op 3FM.

Love2party is aanwezig op het ADE en zal verslag doen van een aantal dikke feestjes. Voor ons ADE-overzicht kun je hier terecht. Ook zijn wij erg nieuwsgierig naar jullie plannen; laat ons in het forum dus weten welke artiesten jij echt niet wilt missen of bij welke panels je aanwezig zult zijn!

Amsterdam Dance Event

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws