Dik terug met Aril Brikha

Partyscene Redactie | 15 oktober 2007
headlines

Platform voor actuele, frisse dansmuziek terug in Rotterdam

Dik, een platform voor actuele en frisse elektronische dansmuziek, zag vorig jaar het daglicht in Club Rotterdam. Artiesten als Heiko MSO, LoSoul en The Freaks sierden de dik-flyer. Na het verdwijnen van Club Rotterdam heeft dik in de Catwalk de perfecte locatie gevonden voor een nieuwe reeks feesten. Op zaterdag 27 oktober wordt afgetrapt met Aril Brikha (live), Warren Fellow en Sandeep. 

Aril Brikha komt langs met een swingende livesetDe Catwalk (voorheen Bumb) is een club waar Rotterdam al lang op zat te wachten. Waar de meeste clubs in de Maasstad zich opwerpen als verhuurschuren, gericht op de commerciële housevarianten, vaart De Catwalk een eigenzinnige muzikale koers. De club heeft met een bezoekerscapaciteit van vierhonderd een intiem karakter. Bovendien is er een goed geluidssysteem aanwezig; ideaal voor dik.

Bij een hernieuwde kennismaking met een concept hoort een sterke line-up. Met Aril Brikha, Warren Fellow en Sandeep zijn prima ingrediënten gevonden om een nacht vol fijne klanken samen te smeden. Steeds vaker puilen de flyers uit met dj-namen, die elk maximaal een uurtje mogen draaien. Bij dik gaat dat anders. Elke artiest krijgt minimaal twee uur (in geval van live-set minimaal een uur) de tijd om zijn ding te doen.

Aril Brikha is natuurlijk bekend van zijn dansvloerkraker ‘Groove La Chord’ uit 1998 en zijn geprezen debuutalbum ‘Deeparture In Time’ uit 2001. Deze zomer kwam zijn nieuwe album ‘Ex Machina’ uit. Een plaat vol zweverige synths, prachtig gedrapeerd over dikke Nederlandse held Warren Fellow is ook van de partijbaslijnen. Ook maakt Brikha met zijn live-set furore. Eerder dit jaar speelde hij het Free Your Mind festival plat met een diepe, mooie technoset. Dat doet hij tijdens dik nog eens dunnetjes over.

Warren Fellow brak het afgelopen jaar door met optredens op grote feesten als Awakenings, Extrema en Innercity. Ook zijn producties gaan als warme broodjes over de toonbank. Extrema Music lijfde het Rotterdamse muziektalent dan ook graag in. Ook deze zomer was hij weer te vinden op vele grote evenementen als Mysteryland, Extrema Outdoor, Awakenings festival en Rockit Open Air. Ook Sandeep is geen onbekende meer in de dancewereld. Als één van de drijvende krachten achter Love2party en als dj ‘draait’ hij al een tijd mee in het Nederlands danslandschap. Ook voor hem was het een drukke zomer met optredens op onder meer Free Your Mind, Oerol festival en Rockit Open Air.

Wat: dik.

Waar: Catwalk, Rotterdam

Wanneer: zaterdag 27 oktober

Tijd: 23.00 – 05.00

Wie: Aril Brikha live, Warren Fellow, Sandeep

Prijs: 10 euro

Aril Brikha

Warren Fellow

Sandeep

Catwalk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws