Plaatjes scoren in de Jaarbeurshallen

Partyscene Redactie | 15 oktober 2007
headlines

‘Platenbeurs van het jaar’ in de Domstad

Voor alle muziekliefhebbers die hun pick-up nog niet hebben geschonken aan het museum: op 17 en 18 november vindt er in de Utrechtse Jaarbeurshallen de 24ste Mega Platen en CD Beurs plaats.

De Mega Platen & CD Beurs in Utrecht is volgens het toonaangevende Britse maandblad Record Collector, de platenbeurs van het jaar.De Mega Platen & CD Beurs in Utrecht is volgens het toonaangevende Britse maandblad Record Collector, de platenbeurs van het jaar. Utrecht is de beste beurs van Europa, zo niet de beste van de wereld, samen met die in New York. ‘De koning en de koningin onder de platenbeurzen wereldwijd’, aldus de Record Collector in het maartnummer van 2007.

Met deze conclusie kunnen talloze popfanaten, muziekliefhebbers, kenners en deejays alleen maar reikhalzend uitkijken naar dit tweedaagse spektakel. Inmiddels is al driekwart van de gespecialiseerde standhouders, meestal afkomstig uit het buitenland, bekend. Zij staan garant voor een uiterst veelzijdig en exclusief aanbod van elpees, singles, maxisingles, cd’s, dvd’s, popgerelateerde artikelen en andere memorabilia.

Het programma omvat ook diverse tentoonstellingen, signeersessies, boekpresentaties, live-optredens en deejay-gigs. Naast de Mega Platen & CD Beurs op 17 en 18 november in de Jaarbeurs Utrecht  organiseert ARC nog platenbeurzen in Amsterdam en Hoorn.

Meer info: Record Platet

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws