Verjaardagsfuif voor Kozzmozz

Partyscene Redactie | 2 oktober 2007
headlines

Grote taart met veel kaarsjes voor Kozzmozz

Nederland dance-organisatoren mogen zich in de handjes knijpen als ze het vijf jaar uit houden. In België daarentegen is er een organisatie die nooit verloren lijkt te gaan. Kozzmozz bestaat aanstaande zaterdag twaalf jaar en dat wordt natuurlijk gevierd met een line-up die er zijn mag.

Joey BeltramIn september 2006 blies Kozzmozz nog elf kaarsjes uit op een gigantische verjaardagstaart. Het Gentse partyconcept behoort inmiddels tot het selecte clubje organisaties dat de tand des tijds heeft doorstaan. Of het nu om techno (Kozzmozz), drum&bass (Star Warz), house (Muzzic) of echte elektro (Elektron) gaat, Kozzmozz is al jaren trendsettend.

Zaterdag 6 oktober viert de Belgische party-organisatie zijn verjaardag in twee zalen van Vooruit waarbij de concert-zaal, uiteraard, is voorbehouden voor een stevige techno line-up. In de kleine zaal wordt het nieuwe Ultra-concept gepresenteerd.

De absolute headliner in de grote zaal is Joey Beltram, de man die zo ongeveer aan de wieg stond van de hedendaagse techno. Naast Joey is er ook een Nederlander uitgenodigd en wel Quince, de Amsterdammer met Detroitbloed. Natuurlijk is resident van het eerste uur, T-Quest (die zijn groene masker thuis laat), ook aanwezig.

De kleine zaal zoekt het meer in de richting van de minimalere klanken en ze hebben, speciaal voor de lancering van Ultra, Bern uitgenodigd. Bern slaagde erin om in korte tijd platen uit te brengen op heel wat leidinggevende minimal labels als Traum, Trapez en Toys for Boys. Naast Bern is ook Spacid, de resident van Ultra, en Psytox aanwezig voor een stevig portie minimal.

alle verder info vind je op de site van Kozzmozz.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws