Eerste namen Snowbombing bekend

Partyscene Redactie | 1 oktober 2007
headlines

Boarding by day, beats by night

Voor het negende seizoen op rij, gaat het Britse Snowbombing het Alpengebied onveilig maken met haar festiviteiten onderaan en bovenop de piste. Onlangs zijn de eerste dj-namen bekend gemaakt die hun opwachting zullen maken in het Oostenrijkse Mayhrofen.

Bezocht je vroeger na het skiën de kroeg voor de traditionele après-ski, tegenwoordig duik je met je dansschoenen aan een club in. Diverse dance-organisatoren spelen al jaren in op de behoefte van wintersporters die meer willen dan alleen schlagers en Nederlandse smartlappen in de kroeg.

Nog even, en dan mogen we weer ...

Snowbombing, een meerdaags wintersportevenement, combineert een internationale slopestyle competitie met een muziekfestival waarop zowel gevestigde namen als spraakmakende underground dance-acts acte de presence geven. Het event vindt plaats tussen 31 maart en 6 april en wordt gehouden in het Oostenrijkse skigebied Mayrhofen, nog geen twee uur rijden van de drie luchthavens Munchen, Salzburg en Innsbruck.

Eerste namen uit de line-up:

Dj Marky, James Zabiela, Krafty Kuts, The Scratch Perverts, Stanton Warriors, Zinc Filthy Dukes, Nu:Tone, Eddie Temple Morris, The Freestylers, Lee Burridge, Joe Ransom, Markus Intalex, Para One (Live), Surkin Orgasmic, Das Glow.

Meer info over georganiseerde reizen vanuit Nederland naar Mayrhofen vind je HIER.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws