Jeroen Verhey lanceert nieuw label

Partyscene Redactie | 26 september 2007
headlines

'Demo drop box' aanwezig tijdens kick-off party

Er is een nieuw Rotterdams label aan het firmament met niemand minder dan Jeroen Verheij aan het roer. Team Records gaat voornamelijk dienen als muzikaal platform voor Rotterdams talent. De officiële kick-off party is op zaterdag 12 oktober in Waterfront met op het programma alleen maar artiesten die uitkomen op het label.

De spotlight staat deze keer op iemand anders dan Secret CinemaJeroen Verheij, beter bekend als Secret Cinema en Grooveyard, schreef in maart van dit jaar een remixcontest uit voor twee nummers van zijn hand. De beste inzenders zijn inmiddels geselecteerd om een track of remix uit te brengen op de eerste releases op Team Records. Het label zal zich vooral gaan richten op alle facetten binnen de techno met uitstapjes naar electro, ambient en minimale electronica. De geselecteerde producers verschijnen niet alleen op het label, maar geven ook op 12 oktober acte de presence geven achter de draaitafels en laptops.

Met optredens van natuurlijk Secret Cinema, Philogresz, Qbical, Shirazi en de uit Rusland afkomstige Vadim lankov zal er muzikaal zeer veel te beluisteren en beleven vallen. Laatst genoemde heeft met overtuiging de winnende remix gemaakt en zal zijn talent ten gehore brengen tijdens zijn debuut in het nederlandse undergound circuit. in de andere zaal zullen de artiesten van FOEM, verantwoordelijk voor de remix contesten, een scala aan eigen artiesten laten aantreden. Daniel Mehlhart, Kid Culture, Noraj Cue en Jerzy zorgen er gezamelijk voor dat in het onlangs verbouwde nieuwe zaaltje van waterfront je muzikaal niks te kort komt.

 

Misschien wel één van de leukste mogelijkheden die het nieuwe Team label je biedt, is speciaal voor talentvolle producers. Denk jij nou dat je zelf een goeie producer bent? Op 12 oktober is er een zogenaamde demo drop box aanwezig waar je een demo in kan doen met je eigen tracks. Zo bestaat er altijd een kans dat ook jij kan doorbreken en een release kan krijgen op dit nieuwe label. Dit kan trouwens ook via de TeamTommorow functie op de Team website.

Team Records

Secret Cinema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws