Verjaardagsfeest in Herr Zimmerman

Partyscene Redactie | 20 september 2007
headlines

Voormalige vleesfabriek in Rotterdam-West bestaat 1 jaar

Rotterdam's meest underground club bestaat één jaar en dat wordt drie avonden lang op geheel eigen wijze gevierd. Dat wil zeggen met een bebaarde dude vol tattoo's, een groengemaskerde dokter en een stel mannen in witte pakken die in de fifties zijn blijven hangen.

Feest in ZimmermanDe komende weken pakt Herr Zimmerman uit met een aantal waardige artiesten op het programma. Zaterdag 29 september wordt het bal geopend met de in Berlijn zeer populaire Jake de Rapper. Hij was eerder te gast in Herr Zimmerman en stond deze zomers op Lowlands.

Dr. Lektroluv reist een week later af naar de club aan de van Helmondstraat in Rotterdam-west. Samen met de Fraulein Z, die naar eigen zeggen met een behoorlijke pittige set zal afsluiten, zorgt hij ongetwijfeld voor een avond vol knallende elektro.

Het verjaardagsfestijn wordt op zaterdag 29 september afgesloten door het excentrieke live-duo C.I.T. uit Berlijn. Deze twee heren in witte costuums en jaren ‘50 microfoon, staan garant voor een uitermate dansbare electro-techno live-act.

Zaterdag 29 september: Jake the Rapper, Fraulein Z, Tanzman

Zaterdag 6 oktober: Dr Lektroluv, Fraulein Z, Tanzman

Zaterdag 27 oktober: C.I.T live, Fraulein Z, Tanzman

Herr Zimmermann

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws