Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 6 september 2007
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.

Sinds wij over zijn gegaan naar een nieuwe website, is de prijsvragen/preview pagina voor een aantal nog wat moeilijk te vinden. Vandaar dat we elke week een overzichtje publiceren met de betere feestjes in het land, waarvoor we bovendien kaarten weggeven. Meer previews staan in de rubriek, hoe kan het ook anders, previews. Te vinden onder het hoofdmenu party.

TrafficWat: Traffic

Waar: Melkweg, Amsterdam

Datum: vrijdag 7 september

Line-up: Deetron, Mark Broom, Tony Rohr live, Bart Skils, Lauhaus

Entreeprijs: 14 vvk, 18 door

Website: www.melkweg.nl

Bijzonderheden: De Melkweg presenteert klinch, een nieuwe, progressieve dance-avond, die op regelmatige basis plaatsvindt. In samenwerking met organisaties als Traffic, Electronation, Crackhouse en 030303 wil de Melkweg met klinch een nieuwe impuls geven aan de hoofdstedelijke dance-cultuur. klinch staat voor een verdiepend programma dat zich richt op een breed spectrum aan electronische muziek. Aanstaande vrijdag is Traffic op bezoek met een fijne ouderwetse techno line-up. Knallen geblazen!

City Is OursWat: The City is Ours

Waar: Haagse Hogeschool, Den Haag

Datum: zaterdag 8 september

Line-up: Kraak & Smaak, Goose, Infadels, Vive Le Fete, Mason & The Maker, Benny R, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Terry Lee Brown Jr & The Timewriter, Sander Kleinenberg, Digitalism and many more

Entreeprijs: 27.50 vvk

Website: www.thecityisours.com

Bijzonderheden: Voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt in Den Haag het festival The City is Ours georganiseerd. Vorig jaar nog wat amateuristisch qua opzet maar dit jaar is MTV zich ermee gaan bemoeien wat resulteert in een zeer gevarieerde line-up en waarschijnlijk een mooi opgezet festival. Hopelijk blijft het droog zaterdag.

Love2party preview

Lief festivalWat: Lief Festival

Waar: recreatiegebied Strijkviertel te Utrecht

Datum: zaterdag 8 september

Line-up: Danilo Vigorito, Marcus Meinhardt, Bart Skils, Secret Cinema, Nuno Dos Santos, Quince, D-Ramirez, Bodyrox, David Vendetta, Sebastien Leger, Lucien Foort, Audio Whores en nog veel meer

Entreeprijs: 25 vvk

Website: www.lieffestival.nl

Bijzonderheden: Kun je maar niet genoeg krijgen van de geur van festivalgras, dan biedt Lief Festival in recreatiegebied Strijkviertel te Utrecht, uitkomst dit weekend. Ook de liefhebbers van techno komen aan hun trekken, want de organisatie van Subculture verruilt de donkere werfkelders van de Utrechtse Poema voor een strand stage in de buitenlucht. Leuke afsluiter van het festivalseizoen!

Love2party preview

MetrobassWat: Metrobass

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 8 september

Line-up: Chris Carrier, Darren Roach & Warren Fellow

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.organisedmusic.com

Bijzonderheden: De Catwalk heeft het roer omgegooid en brengt Rotterdam op zaterdag hetgeen de stad het afgelopen jaar ontbeerde. Geen kaas-elektro en twaalf in een dozijn dj’s die allemaal dezelfde platen draaien. Maar house en techhouse van het betere niveau. Aanstaande zaterdag twee zeer speciale buitenlandse gasten op het program en ook de komende weken een hoop leuke feestjes. Pas maar op, want straks wordt het opeens weer echt leuk in de Maasstad. :)

Love2party preview

RauwWat: Rauw

Waar: 11, Amsterdam & Tivoli, Utrecht

Datum: vrijdag 7 september (11) & zaterdag 8 september (Tivoli)

Line-up: Junior Sanchez, Khan Live, The Walk & Rogerseventytwo

Entreeprijs: 15 euro (11), 8 euro (Tivoli)

Website: www.meubelstukken.nl

Bijzonderheden: Een unicum deze keer op Rauw want voor het eerst sinds het ontstaan is goeroe Joost van Bellen niet aanwezig. Hij hangt lekker rond op de Fashion week in New York. Maar dat mag de pret vast niet drukken want uit dat zelfde New York komt Junior Sanchez over naar Amsterdam en Utrecht voor twee avonden vol rock&rave. Ook staat een van de sensaties van Sonar, Khan live, op de het programma.

Planet DelsinWat: Planet Delsin

Waar: 11, Amsterdam

Datum: zaterdag 8 september

Line-up: Benny Rodrigues (3 hr set), Tim Nieburg, Raymon Hollander

Entreeprijs: 12 euro

Website: www.ilove11.nl

Bijzonderheden: Planet Delsin is een avond in 11 waar de meer warme, melodieuze techno en diepere house centraal staat. Zaterdag neemt Benny je mee op een drie uur durende kleurrijk, energiek, underground techno avontuur. Voor Benny ook wel weer eens lekker dat hij al die latin en tralala house een avondje thuis kan laten en zich kan wagen aan hetgeen wij hem het liefste horen draaien.

StubnitzWat: Grand Opening Stubnitz

Waar: NDSM, Amsterdam

Datum: zaterdag 8 september

Line-up: Quazar live, Richard Parker, Foreign, V-Neal, Wouter Hisschemöller en meer

Entreeprijs: 9 vvk, 10 door

Website: www.errorkrew.nl

Bijzonderheden: Na bijna een jaar in thuishaven Rostock te hebben gelegen, zet de ms Stubnitz koers richting Amsterdam. De populaire voormalige diepzeetrawler uit Duitsland, die momenteel dienstdoet als platform voor verschillende culturele producties meert aan op 8 september en blijft er drie maanden liggen. De opening op 8 september is in handen van de mannen van Errorkrew, met op het programma live-techno act Quazar aangevuld met o.a. Richard Parker en Wouter Hisschemöller

Love2party preview

EarthWat: Earth Trilogy part 2

Waar: Paradiso, Amsterdam

Datum: zaterdag 8 september

Line-up: Chris Fortier, Paolo Mojo, Per, 365Live!, Thomas Lauren live, Frank Haag, Patrick Kunkel, Flexmeister F, Noelie, Nice Guy Eddie, Oliver Weiter

Entreeprijs: 20 vvk

Website: www.earth-link.nl

Bijzonderheden: Een weekend vol met goede feesten in de hoofdstad lijkt het wel. Naast alle eerder genoemde feesten, is ook Earth in Paradiso zeker een aanrader. De heren zijn bezig met een heuse trilogy in Paradiso en zaterdag deel 2 met ondermeer de zeer gewilde producers Paolo Mojo en Chris Carrier. Speciale aandacht ook voor de talenten van eigen bodem die allen live optreden in de bovenzaal. Verder host onze goede vriend FlexyFrank de basement met zijn Schillenhut collectief.

Love2party preview

Warren FellowWat: Planet Rose

Waar: Doornroosje, Nijmegen

Datum: zaterdag 8 september

Line-up: Joel Mull, Claro Intelecto, Minotaur, Warren Fellow, Juan Barros, Luuk Kielen

Entreeprijs: 11 vvk, 13 door

Website: www.doornroosje.nl

Bijzonderheden: In Nijmegen is men een week of twee weer zeer blij gestemd want Planet Rose is klaar met zijn zomerstop. Ook dit weekend weer een hoop moois op het programma met ondermeer techno held Joel Mull en de zeer geprezen Claro Intelecto. Mark Stewart, zoals hij eigenlijk heet, verzorgde twee weken geleden op Voltt Loves Summer al een zeer fijne live set en zaterdag zal hij dat nog eens dunnetjes overdoen in Roosje.

Ook voor de komende weken hebben we nog een aantal interessante prijsvragen uitstaan. Check de previewpagina voor het gehele overzicht. Als je mee wilt doen aan één van onze prijsvragen, dien je een profiel te hebben op djscene.nl. Daarmee schrijf je je ook in op onze nieuwsbrief. Profiel aanmaken kan hier => Inschrijven op djscene

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws