Dj\'s en producers opgelet!

Partyscene Redactie | 29 augustus 2007
headlines

Kevin Saunderson beoordeelt jouw demo

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het eind oktober en staat Amsterdam in het teken van het ADE. Naast de vele feesten 's nachts, is er overdag ruimte voor seminars en lezingen. Eén daarvan is de mateloos populaire D3 DJ and Producer Seminar in het Felix Meritis-huis - een dag speciaal voor talentvolle dj’s en producers met clinics en lezingen.

Kevin Saunderson geeft tips en trick over produceren en dj-enMet onderwerpen als ‘hoe scoor je een optreden of een platendeal’ worden zakelijke elementen van het artiestenwezen behandeld. Dat is handig als je serieuze ambities hebt. Of laat je demo track beoordelen door een A&R-manager van een label of programmeur van een festival tijdens een 1-op-1 gesprek. Tips en advies komen dit jaar van een aantal grote mannen uit de scène: Kevin Saunderson, Dylan Hermelijn (2000 and One), Rene Amesz en Dave Clarke staan voor je klaar met raad en daad.

Maar wat D3 nou echt zo bijzonder maakt zijn de aanwezige bobo’s, artiesten en pers die je in het ‘wild’ kan aanspreken om je muziek mee te delen. Daar draait het tenslotte allemaal om. Als aankomend dj of producer zijn dit soort dagen eigenlijk must-go's. Wacht niet te lang met de aanschaf van je kaartje, want voor je het weet is het uitverkocht en moet je weer een jaar wachten.

Vanaf maandag 3 september zijn de kaarten (15,- excl. reserveringskosten) verkrijgbaar via Ticketservice en de 150 grotere postkantoren / GWK stationskantoren.

ADE D3

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws